Нора-Друк, незалежне видавництво сучасної літератури

Украина онлайн

МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов

Банер
Блоги


права жінок PDF Друк e-mail
Блоги - Андрій Кокотюха
Написав Андрій Кокотюха   
П'ятниця, 04 березня 2016, 12:02

Жінкам, моїм знайомим, які підтримують флеш-моб " 8 березня без тюльпанів, за День захисту прав жінок". Права жінок, як і права всіх живих істот, треба захищати щодня. Але хай би навіть 8 березня, якби не один нюанс - Клара Цеткін та інші комуністки, які все це придумали. Комуніст, шановні пані - це той, хто ігнорує будь-які права особистості. Навіть - права тварин, канарок, черепашок. Права річок текти так, як створила природа. Право дерев рости там, де вони виросли. Комунізм - це червоний терор та масові вбивства. Робіть поправку на це, коли ставите знак рівняння між комуністичними ініціативами і захистом прав людей. Клара Цеткін була живою, коли комуністи будували ГУЛАГ і морили Україну голодом. Будь-ласка, поважайте права тих, хто постраждав від комуністичних режимів. І запропонуйте Україні власний День захисту прав жінок. З перенесенням вихідного.

 
таємниця PDF Друк e-mail
Блоги - Андрій Кокотюха
Написав Андрій Кокотюха   
П'ятниця, 04 березня 2016, 09:56

Юнкер сказав: хер Україні, а не Асоціація раніше, ніж за 20 років. Фейсбук пише: люди, то такий хід, він голандців дурить, перед референдумом, щоб їх попустило. ФСБ Росії через Медведчука читає Фейсбук і каже голандцям: Юнкер вас дурить, ви проголосуєте, і він свої слова назад забере. Голандці курнуть і скажуть: не надуриш нас, Юнкере, бо твою таємницю вже злили українці в Фейсбуку.

 
гастролі PDF Друк e-mail
Блоги - Андрій Кокотюха
Написав Андрій Кокотюха   
Четвер, 03 березня 2016, 20:54

Напишу. Побачив афішу театральної вистави "Мізері" за романом Стівена Кінга. Зрозумів: це ж хтось додумався, хороший матеріал для антрепризи. Двоє акторів, чоловік і жінка, камерна атмосфера - все в одній кімнаті, дуже драматургійно і драматично. Хто додумався? Так це росіяни гастролюють!!!!!! Мать вашу за ногу, ну що мусить статися, аби подібні ідеї - поставити Кінга на театральній сцені! - приходили в голову комусь в Україні!!!! Двох акторів можна знайти! Та навіть хай не перекладають українською, російською мовою вже додумайтесь! Але зробіть в Україні! Чому одна Ірма все тягне! У неї інший репертуар, але ж це - оригінальні ідеї! Це звучить! Нє, в нас нове прочитання Кайдашевої сім`ї! Або "Глитай або ж Павук" 2:0! "Наталка Полтавка" в джинсах!!!! (це я утрирую зараз). В джинсах - але Наталка-Полтавка!!!!! Колись у 1989 році в Ухті ми ходили на виставу Тамбовського або Тверського театру. Владимир Кунин. "Интердевочка".

 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Сторінка 3 з 157