Нора-Друк, незалежне видавництво сучасної літератури

Украина онлайн

МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов

Банер
Блоги


про фільм PDF Друк e-mail
Блоги - Андрій Кокотюха
Написав Андрій Кокотюха   
П'ятниця, 26 лютого 2016, 10:50

Треба спробувати інформувати громадськість регулярно через ФБ. Бо єдине джерело, котре подає регулярну інформацію про актуальне кіно- і книжкове життя в Україні - Вести. А отже, інформація спотворена. Якщо фільм Червоний стане лідером касових зборів в Україні, а телевізійна версія порве рейтинги, значить, ФБ таки на щось позитивно вплива.:)

 
Павла Зіброва обікрали PDF Друк e-mail
Блоги - Андрій Кокотюха
Написав Андрій Кокотюха   
Середа, 24 лютого 2016, 21:49

Прочитав у Олексія Голобуцького, що Павла Зіброва обікрали і стирили всю фототеку. А ви кажете - українська музика нікому не потрібна! Тепер свої фонотеки переховають Іво Бобул, Степан Галябарда і Степан Гіга. Віктору Павліку можна не турбуватися: його фонотека нах нікому не впала :)

 
Але ФБ - не Закон PDF Друк e-mail
Блоги - Андрій Кокотюха
Написав Андрій Кокотюха   
Середа, 24 лютого 2016, 10:48

Шановна і дорога українська громадо! Якщо Ви справді вірите, що поширення в ФБ закликів вигнати з України підараску Столярову та лайки під цими закликами реально сприятимуть її вигнанню - значить, я чогось не знаю. Було б добре, звісно. Але ФБ - не Закон. Для того, щоб її вигнати, і таких, як вона, потрібні не лайки, пости і перепости, а політична воля і законодавча база. Сумно, що ФБ нічого не вирішує. Але це так.

 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Сторінка 7 з 157