Нора-Друк, незалежне видавництво сучасної літератури

Украина онлайн

МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов

Банер
Блоги


про кодекс PDF Друк e-mail
Блоги - Андрій Кокотюха
Написав Андрій Кокотюха   
Середа, 02 березня 2016, 09:41

А чого ви? 1. Я не держслужбовець. 2. У нас не дотримувалися навіть морального кодексу будівника комунізму, а ви про кодекс держслужбовця. 3. Бу-га-га.

 
про ілюзії PDF Друк e-mail
Блоги - Андрій Кокотюха
Написав Андрій Кокотюха   
Понеділок, 29 лютого 2016, 20:38

Те, що СБУ спрацювало оперативно — ілюзія. Оперативність — це вчасне виявлення та покарання ворожих агентів. Так діють служби безпеки в усіх розвинених країнах. В Україні — звична криза довіри до силовиків. Хоча громадяни хочуть довіряти власним охоронцям, і це нормальний процес. Отже, депортація Столярової аж через два роки її публічної антиукраїнської діяльності — дійство важливе для іміджу держави та її оборонців. Але — не перемога, а свідчення поразки. Особливо — на фоні того, що таких столярових в Україні інфільтровано не одна тисяча. І про кожного з них СБУ, переконаний, відомо.

http://glavred.info/avtorskie_kolonki/pochemu-delo-marii-stolyarovoy-porazhenie-sbu-358827.html

 
про ватників PDF Друк e-mail
Блоги - Андрій Кокотюха
Написав Андрій Кокотюха   
Понеділок, 29 лютого 2016, 10:40

У продовження Вашого улюбленого посту про ватника. Додаток. Ватник - таки не лише українофоб. Ватник в Україні - це українська радянська людина. Саме таке поєднання: українська і радянська. Той, хто відстоює та виборює українську мову, говорить принципово і лише українською, навіть стоїть за Незалежність горою. Але при цьому щиро переконаний: якби Українська РСР була україномовною, то соціалізм із курсом на комунізм - цілком прийнятний розвиток країни. Ватник, про якого я пишу, хоче саме Незалежної Радянської України. Щоб усе, як за СРСР, але українською мовою. Це - прихильники націонал-комуністів та фанати Петра Юхимовича Шелеста, який справді підтримував ширшу українізацію - проте не світоглядну. Комуніст і соціаліст, за Шелестом, мають право існувати, навіть керувати державою, якщо вони україномовні. Про те, що україномовні чекісти розстрілювали тих, кому радянська влада і соціалізм були ненависні й неприйнятні генетично - і розстріляні теж були носіями української! - ватники забувають. Повторюся: ватник - це соціаліст, комуніст, консерватор, популіст, той, хто вірить у популізм. Ватники це Ляшко і Тимошенко. А лідер ватників - це Ющенко. Дякую за увагу.

 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Сторінка 5 з 157