Нора-Друк, незалежне видавництво сучасної літератури

Украина онлайн

МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов

Юрій МАКАРОВ
Ще є час, і ти сам для себе вирішуєш, прожити його чи дожити – Юрій МАКАРОВ під час Мистецького клубу «Обличчя» PDF Друк e-mail
Четвер, 26 вересня 2013, 14:43

Джерело: сайт Фонду «Відкрий Україну»

25 вересня в креативному просторі «Часопис» відбувся черговий Мистецький клуб «Обличчя» під час якого Юрій МАКАРОВ презентував свою нову книжку - „За чверть десята”. Цю історію про літню людину, яка вирішила не доживати, а прожити наповну своє життя сам автор охарактеризував, як «міська пригодницька повість про нове життя».

«За чверть десята» означає, що ще не дванадцята, ще є час. І ти сам для себе вирішуєш, прожити його чи дожити», - пояснив автор назву повісті слухачам. Спілкуючись із гостями Мистецького клубу «Обличчя», ініційованого Фондом Арсенія Яценюка «Відкрий Україну», Юрій МАКАРОВ поділився із слухачами думками про журналістську неупередженість, про реалії українського телебачення, про особисту трансформацію під час написання книжки, про небезпеку успіху та про те як потрібно виховувати дітей.

Детальніше...
 
Юрій Макаров: «Моя повість вийшла у видавництві «Факт» за 5 хвилин до того, як воно зникло з усіма накладами та грошима» PDF Друк e-mail
Написав Атанайя Та   
Субота, 21 вересня 2013, 13:37

Джерело: Друг читача

Чи знаєте ви, хто такий Юрій Макаров? Дивне запитання, чи не так – хто ж не знає легенду українського телебачення та людини, яка стояла біля колиски культового часопису «Український тиждень»? Менше знаний (і даремно!) Юрій Макаров як сценарист та режисер. А вже тих, хто встиг познайомитися з ним як із письменником, узагалі мало…

На Форумі видавців у Львові відбулася презентація книги Юрія Макарова «За чверть десята». Презентація включала музичний бонус, та й узагалі можливість особисто познайомитися з цією дивовижною людиною – це унікальний шанс, але головне – це все-таки книга. Не відкриватимемо головної інтриги сюжету – з Юрієм Макаровим завжди є про що поговорити і без цього…

Детальніше...
 
Нова книжка Юрія Макарова вже в книгарнях PDF Друк e-mail
Понеділок, 09 вересня 2013, 16:26

Юрій Макаров з першим примірником За чверть десятаВидавництво отримало з друкарні наклад книжки Юрія Макарова "За чверть десята". Письменник написав на своїй сторінці у Фейсбуці:

Це сталося: я тримаю в руках паперову книжку! Можливо, досвідченіші письменники ставляться до цього, як до рутини, але мене це збуджує, особливо на тлі того, як "прокотив" мій попередній роман мій попередній видавець. Дякую Миколі Кравченку та Елеонорі Сімоновій за роботу й ставлення, Ірині Славінській - за креативне сприйняття. Якщо всі читачі будуть такі самі, я на коні!

Детальніше...
 
Юрій Макаров в ефірі національного радіо розповідає про новий роман "За чверть десята" PDF Друк e-mail
Середа, 28 серпня 2013, 09:27

Юрій МакаровРадіоведуча Аліна Акуленко запросила відомого журналіста, культуролога, письменника Юрія Макарова у програму "Добридень" на Перший канал Українського радіо (перший ефір 16 серпня 2013 року).

Головним приводом для розмови стала майбутня презентація роману "За чверть десята" на Форумі видавців у Львові у вересні 2013 року.

Детальніше...
 
У повісті Макарова країну змінюють прокльонами PDF Друк e-mail
Написав Вікторія ХОМЕНКО   
Вівторок, 20 серпня 2013, 22:52

Юрій МакаровДжерело: http://gazeta.ua

— Щоб тебе скособочило, каже Микола Павлович. І хмарочос, який затуляє дзвіницю  Лаври, падає. Усі прокльони збуваються, — розповідає про героя своєї нової книжки київський письменник Юрій Макаров, 58 років.

Персонаж повісті "За чверть десята" Микола Павлович народився у заможній родині, батько був директором заводу. Герой мешкає в елітному районі столиці. Йому за 60, викладає в університеті іноземні мови. Дружина померла, а донька живе за кордоном.

Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 1 2 3 Наступна > Кінець >>

Сторінка 3 з 3