Нора-Друк, незалежне видавництво сучасної літератури

Украина онлайн

МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов

PDF Друк e-mail

Антон КушнірАнтон КУШНІР народився 1983 року в Києві. Щиро любить це місто, хоча любов іноді набувала девіантних форм. Так, із різним успіхом займався диґґерством, urban exploration, паркуром, трафаретним ґрафіті тощо. Закінчив Інститут журналістики Київського національного університету. У студентські роки мав перші літературні публікації у літературному альманасі «Святий Володимир». Тоді ж займався літературною критикою, матеріали виходили друком у «Дзеркалі тижня» та «Україні молодій». Очолював літературне угруповання «Шабаш». Працював кореспондентом, копірайтером, головним редактором. Останніми роками працював у Інтернет-проектах. Веде блог «Транслітера» (translitera.org), присвячений книжковій культурі та паралітературним явищам.
Дипломант літературного конкурсу «Коронація слова-2011» та премії «Дебют року» (газета «Друг читача»).

Книги: Кушнір Антон. URBAN STRIKE

Детальніше...
 
"8 років треба, щоб пробитися" - українські письменники на Книжковому Салоні в Парижі PDF Друк e-mail
Написав Тетяна ІВАНОЧКО   
Середа, 01 травня 2013, 00:00

Давід Фонкінос та Антон Кушнір. Паризький книжковий салон - 2013

Джерело: Gazeta.ua

Про поїздку українських письменників на Книжковий Салон у Париж розповів голова правління ГО "Книжковий простір" Микола Кравченко.

- Що перше вразило на ярмарку?

- Масштабність. Салон проходить у величезному комплексі, із понад 15-ти павільйонів. Один павільйон - як усе київське ВДНГ за розмірами. На те щоб один ряд туди й назад пройти - година двадцять йде. 190 тисяч відвідувачів зібрав, із них - тільки 30 зайшли безкоштовно. Решта платили по 10 євро за вхід. І що цікаво, ціна на книжку у них будь-де: у книгарні, на заправці, на виставці однакова - за законом фіксовані ціни. А о 10-й ранку вже черга була під павільйоном із охочих туди потрапити. Ще у Франції майже не використовують електронних книжок. У нас в метро заходиш: всі з ними або з телефонів читають. У них - всі з паперовими.

Детальніше...
 
Антон Кушнір нагодує відвідувачів "Медвіна" цибулевим супом PDF Друк e-mail
П'ятниця, 12 квітня 2013, 13:23

Антон Кушнір та Любко Дереш в м. КоньякВ суботу 13 квітня 2013 р. на VIII весняному книжковому ярмарку «Медвін», який проходить у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» (Київ, вул. Салютна, 2б, метро «НИВКИ», термінал К), на майданчику «Мистецька кухня» з 15:00 до 16:00 готуватиме Антон КУШНІР.

Анонсована страва - французький цибулевий суп.

Як відомо, Антон Кушнір, письменник, журналіст та перекладач, в жовтні місяці минулого року перебував на резиденції в м. Коньяк на запрошення Фестивалю Європейських літератур, тож смак справжнього цибулевого супу повинен знати достеменно. На фото: Антон Кушнір та Любко Дереш в м. Коньяк (листопад, 2012).

Детальніше...
 
Євгенія Кононенко та Антон Кушнір розповідають про свої враження від Книжкового Салону в Парижі PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Четвер, 04 квітня 2013, 00:00

На прямий ефір (понеділок, 1-го квітня 2013) програми "Добридень" Українського радіо (перший канал) ведуча Галина Бабій  запросила письменників Євгенію Кононенко та Антона Кушніра, щоб вони поділилися своїми враженнями та результатами від участі в Паризькому Книжковому Салон - 2013.

На фото: одна з зустрічей на українському стенді в Парижі: Антон Кушнір - в центрі, Євгенія Кононенко - сидить.

Слухати запис передачі...

Детальніше...
 
Антон Кушнір на Паризькому Книжковому Салоні – 2013 PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Понеділок, 01 квітня 2013, 00:00

Антон Кушнір розповідає про один зі стендів на Книжковому Салоні в Парижі, який його вразив найбільше.

Dim lights Embed Embed this video on your site

 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 Наступна > Кінець >>

Сторінка 1 з 4