Нора-Друк, незалежне видавництво сучасної літератури

Украина онлайн

МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов

Роздобудько


Ірен Роздобудько та Ігор Жук виступлять в Нью-Йорку PDF Друк e-mail
Понеділок, 08 вересня 2014, 10:45

Ігор Жук та Ірен Роздобудько у Нью-Йорку, 201411 вересня 2014 Ігор Жук та Ірен Роздобудько проведуть благодійний Вечір співаної поезії в Нью-Йорку.
Захід відбудеться у приміщенні Plast NYC, 144 Second Ave, New York 10003

Вхід - 15 дол., зібрані кошти будуть передані дітям загиблих героїв України.

 
Веб-зустріч Ірен Роздобудько з читачами с. Велика Олександрівка на Херсонщині PDF Друк e-mail
Написав Книжковий простір   
Субота, 09 лютого 2013, 21:42

7 лютого 2013 р. читачі, які зібралися в бібліотеці с. Велика Олександрівка Херсонської області мали можливість в режимі телеконференції поспілкуватися з однією з найпопулярніших українських письменниць Ірен Роздоздобудько.

Запис цієї бесіди, яка відбулася в рамках ініціативи "Замов письменника" ви можете подивитися тут.

Детальніше...
 
Ірен РОЗДОБУДЬКО на 19-му Форумі Видавців у Львові PDF Друк e-mail
П'ятниця, 07 вересня 2012, 18:09

Роздобудько Ірен. Амулет Паскаля. Видання другеДо Форуму видавців у Львові вийшла друком нова редакція роману однієї з найпопулярніших українських сучасних письменниць Ірен Роздобудько "Амулет Паскаля". Про цей роман варто навести слова Інни Долженкової: "Коли я збиралась у відпустку і перебирала книжки, які хотілося б узяти з собою до моря, зупинилася на «Амулеті Паскаля» давньої знайомої Ірен Роздобудько. «Амулет Паскаля», читаний кілька років тому, цього разу, як кожна справжня книжка, справив інакше враження — чистіше й потужніше. Він виявився геть не про те, про що здавався колись, і я знову занурилася в уявну суперечку з автором." (www.telekritika.ua, 04.09.2011)

План заходів Ірен РОЗДОБУДЬКО на 19-му Форумі Видавців у Львові (13-16 вересня 2012). Автограф-сесії проходитимуть в Палаці Мистецтв (вул. Коперника, 17).

Детальніше...
 
Ірен Роздобудько: «Під час власних автограф-сесій почуваюся дуже незатишно…» PDF Друк e-mail
Субота, 01 вересня 2012, 09:08

Джерело: http://bookforum.ua

Враховуючи, що на запитання «Анкети Форуму» щодо автограф-сесій Ірен відповіла, що почувається на них дуже незатишно, випадає їй лише поспівчувати, за те порадіти за її читачів: видавці запланували аж 12 автограф-сесій письменниці.

1. Чим відрізняється життя від літератури?
В літературі ти – господар свого і чужого (!) життя, можеш робити чудеса, а життя – буденний додаток до літератури, в якому тобою розпоряджаються обставини.

2. Нащо існують літературні фестивалі?
Для спілкування і цікавих зустрічей.

Детальніше...
 
«Ґудзик» Ірен Роздобудько видано англійською PDF Друк e-mail
Середа, 20 червня 2012, 15:01

В англійсько-голандському видавництві Glagoslav Publications вийшов в світ роман Ірен Роздобудько «Ґудзик» англійською мовою (The Lost Button by Irene Rozdobudko). Наразі починається його анонсування та промоційна компанія.

Книга доступна як в паперовому, так і в електронному варіанті, у тому числі на найбільш потужних ресурсах Amazon.com та Barnes&Noble.

 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 Наступна > Кінець >>

Сторінка 2 з 4