Нора-Друк, незалежне видавництво сучасної літератури

Украина онлайн

МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов

Банер
актуально
Марина Гримич представить свій роман в Книгарні Є на Хрещатику PDF Друк e-mail
Неділя, 04 листопада 2018, 22:08

Книгарня «Є» та видавництво «НОРА-ДРУК» запрошують 05 листопада 2018 на творчу зустріч з Мариною Гримич з нагоди виходу в світ її книжки «Ажнабія на червоній машині».

Словом «ажнабія» називають в арабських країнах іноземок. Дія роману Марини Гримич відбувається в сучасному Лівані, відомому своїм міжконфесійним розмаїттям, і перегукується з середньовічними арабськими оповідками з «Тисячі й однієї ночі». В центрі сюжету опиняються дві ажнабії-українки — Павлина, заміжня за сунітом Ахмадом, та Віра (лагідно — Вірунчик), дружина шиїта Жаввада. Павлина береться допомогти Жавваду порозумітися з дружиною, однак та несподівано зникає, і в пошуках Вірунчика Ахмад, Жаввад, Павлина, а також таємничий дуруз Зіяд, що несподівано приєднався до компанії, об’їжджають червоною машиною увесь Ліван.

Книга пронизана делікатним гумором, який допомагає уявити специфіку міжетнічних шлюбів на Близькому Сході і розкрити секрети міжконфесійного та міжкультурного порозуміння.

Адреса книгарні: Київ, вул. Хрещатик, 46. Початок 18:30. Вхід вільний.

Марина ГРИМИЧ – письменник, науковець, видавець. Народилася 1961 у Києві, закінчила слов'янське відділення філологічного факультету київського університету ім. Тараса Шевченка. Доктор історичних наук, кандидат філологічних наук, член Канадської спілки етнологів. 
Автор 10 різножанрових романів, двох перекладних книг, ряду публіцистичних статей та продюсер літературного проекту «Люба Клименко». 
Тричі ставала лауреатом літературного конкурсу «Коронація слова», в тому числі володарем першої премії (2002 р. за роман «Егоїст»).
Зараз живе в Бейруті (Ліван).

 

 

 
17-й міжнародний книжковий ярмарок «МЕДВІН: Книжковий світ» PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Неділя, 28 жовтня 2018, 09:13

афіша Медвін-2018

Виставка працює: 2 - 4 листопада з 11.00 до 19.00 ВХІД ВІЛЬНИЙ

Місце проведення: НСК «Олімпійський» вул. Велика Васильківська, 55 (метро «Олімпійська», центральний вхід на стадіон, лаунж над Олімпійським двориком)

Традиційна 17-та осіння книжкова виставка «МЕДВІН: Книжковий світ» запрошує киян та гостей міста на зустріч з книжками. Три дні у центрі Києва ви зможете провести у компанії письменників, поетів, художників та, головне, відвідувачів виставки гостинно вітатимуть книжки на будь-який смак.

Щоденно проходитимуть цікаві презентації щойно виданих книжок, літературні зустрічі, автограф-сесії улюблених письменників.

Зустріти зиму з новими книжками та разом з улюбленими письменниками – найкращий спосіб для пізньої осінньої пори!

 
Запрошуємо на зустріч з Наталею Тисовською 30.10.18 PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Неділя, 28 жовтня 2018, 08:33

афіша 30.10.18

Запрошуємо всіх бажаючих на презентацію роману «Київські канікули» письменниці, перекладача, редактора Наталі Тисовської.

Чекаємо Вас 30 жовтня о 17:00 в Бібліотека імені Достоєвського.

Адреса: вул. Освіти, 14а

 
Маркіян Камиш презентуватиме «Чормет» в Запоріжжі PDF Друк e-mail
Неділя, 21 жовтня 2018, 13:36

Що відбувається сьогодні в Чорнобилі?

Запрошуємо на презентацію повісті Маркіяна Камиша «Чормет» на Запорізькій книжковій толоці - 2018:

27.10.18 15:00-15:50 Локація 6.

(Козак-Палац. Запоріжжя, просп. Перемоги, 70-Б)

 
Ірен РОЗДОБУДЬКО в Запоріжжі PDF Друк e-mail
Неділя, 21 жовтня 2018, 13:23

Запрошуємо на презентацію роману Ірен Роздобудько «Прилетіла ластівочка» на Запорізька книжкова толока - 2018:
26.10.18 16:00-16:50 Локація 6, модераторка Галина Вдовиченко.
(Козак-Палац. Запоріжжя, просп. Перемоги, 70-Б)

 
Презентація роману Ірен Роздобудько «Прилетіла ластівочка» (Вінниця) PDF Друк e-mail
Середа, 10 жовтня 2018, 07:49

Книгарня «Є» та видавництво «Нора-друк» запрошують на презентацію нового роману Ірен Роздобудько «Прилетіла ластівочка», що відбудеться 11 жовтня за участю авторки. Початок – о 18:00.

Наприкінці ХХ століття в США, в будинку для літніх людей, помирає дивний пацієнт з прізвищем, яке американцям важко вимовити – Леонтович. Хто ця людина? Він називав себе братом відомого українського композитора – справжнього автора різдвяної пісні, відомої в світі під назвою Carol of the Bells. Чому авторство цієї чудової мелодії приписують іншій людині?

Вперше твір, який називається «Щедрик», написаний українським композитором Миколою Леонтовичем, був виконаний у 1916 році в Києві. Після революції 1917 року Україна заявила про свою незалежність, але зазнала поразки у війні з більшовицькою Росією, і в Україні надовго запанувала радянська влада. У 1921 році композитора Леонтовича вбили чекісти у будинку його батька за загадкових обставин.

Авторка роману «Прилетіла ластівочка» запрошує читача дізнатися правду про знамениту мелодію і висуває свою версію загадкового вбивства геніального українського композитора.

Окрім вечірньої презентації в Книгарні «Є», зустрічі з письменницею також відбудуться у Вінницькому коледжі мистецтв імені М. Леонтовича (11:00, відеозал) та Донецькому національному університеті імені В. Стуса (14:15, корпус на Янгеля, філологічний факультет).

Буктрейлер роману: https://youtu.be/CtZSgV4ZYMA

Адреса Книгарні «Є»: м. Вінниця, вул. Соборна, 89.

Тел.: (0432) 52 93 41. Вхід вільний.

 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Сторінка 7 з 52