Нора-Друк, незалежне видавництво сучасної літератури

Украина онлайн

МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов

Банер
видання
Роздобудько Ірен. Дві хвилини правди. Вид. третє PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Четвер, 04 лютого 2016, 13:57

Роздобудько Ірен. Дві хвилини правди. ОбкладинкаК.: Нора-Друк, 2016. - 248 с. Серія: Читацький клуб.

Тверда обкладинка. ISBN 978-966-8659-66-9

Можливо, ви їх зустрічали...Тих, хто за одну-дві хвилини здатен зробити чи виправити помилку.Тих, хто ховаючи від «вогнів великого міста» справжні почуття під маскою іронії, здатен «їхати світ за очі» у пошуках пригод або слави, не розуміючи, що шукає себе.Тих, кого називають неприкаяними, адже вони живуть на межі добра і зла і кожної хвилини можуть зробити крок у будь-який бік.

Роздобудько Ірен. Дві хвилини правди.

 

Детальніше...
 
Роздобудько Ірен. Я знаю, що ти знаєш, що я знаю. Вид. друге PDF Друк e-mail
Четвер, 04 лютого 2016, 13:46

Роздобудько Ірен. Я знаю, що ти знаєш, що я знаю. ОбкладинкаК.: Нора-Друк, 2016, – 240 стор. Серія «Читацький клуб». Тверда обкладинка.

ISBN 978-966-8659-62-1.

Їх багато по усіх світах – тих, хто шукає кращої долі в чужій країні. Вони приязно посміхаються своїм новим господарям і з надією заглядають їм в очі в очікуванні на приязнь чужої землі. Вони пристосовуються. Вони звикають. Часом, комусь з них випадає удача. Часом – прозріння і повернення. Часом – нова любов. А іноді й смерть… …За своїми постояльцями - емігрантами з України - спостерігає хазяйка котеджу невеличкого німецького містечка фрау Шульце. Вона знає про них набагато більше, ніж вони про себе. З них їй треба обрати лише одного – того, хто «розшифрує» для неї листа з минулого.

Роздобудько Ірен. Я знаю, що ти знаєш, що я знаю.

 

Детальніше...
 
Денисенко Лариса. Танці в масках. Вид. друге PDF Друк e-mail
Понеділок, 07 вересня 2015, 22:17

 

Лариса Денисенко. Танці в маскахК.: нора-Друк, 2015, – 212 с. Серія: Читацький клуб. Тверда обкладинка

ISBN 978-966-8659-42-3

Це — відвертий дівочий щоденник, цнотливість і беззахисність якого тим гостріша, що пише його молода кореянка, людина не так загадкової, як, радше, наївної для пересічного європейця культури. І «діалог культур» (у тому числі — «конфлікт інтерпретацій») стає в Денисенко вельми несподіваним для сучасної української літератури інструментом для вречевлення традиційно «вічних» для мистецтва тем: віри в можливість жити, вмирати і кохати «БЕЗ МАСОК». Герої роману цим і займаються: нестримно живуть, пристрасно кохають і…

Часто буває, що чуже життя здається нам набагато яскравішим і цікавішим, ніж власне. Тому вчителька корейської мови, корінна мешканка Сеулу Мей Кім й почала стежити за загадковою європейською, таємницю якої вирішила дізнатися будь-якою ціною. Мей Кім навіть не здогадувалася, що ця загадкова європейка — українка Неллі, яка давно здалася на волю обставин і втратила своє справжнє Я. Чи знайде відповіді на свої запитання Мей? Чи знайде себе Неллі? Що чекатиме їх в цікавому, неоднорідному місті Сеулі? І головне питання: чи прийме вогнище їхні маски? Адже напис на традиційній корейській масці каже: «І починався святий танець, де в кожної маски була своя роль. Потім маски спалювали, і люди вірили, що всі нещастя зникали разом із димом».

Денисенко Лариса. Танці в масках.

 

Детальніше...
 
Ворс Іда. Нотатки про нашого хлопчика PDF Друк e-mail
Понеділок, 07 вересня 2015, 10:00

Іда Ворсю Нотатки про нашого хлопчикаПер. з рос. Світлани Поваляєвої. – К.: Нора-Друк, 2015. – 88 с. Тверда обкладинка.

ISBN 978-966-8659-68-3.

Втеча як мета, безвідповідальність як принцип, нечесане волосся як датчик «свій-чужий» – такими були наші гіпі. Якщо не рахувати дисидентів, вони були першими вільними людьми в тій невільній країні за п’ять хвилин до її скону. Вони могли ходити на роботу вряди-годи, мати родину, мешкати в стандартній квартирі, а все одно бути ідейними «піплами»: цінували свободу, сповідували пофігізм і були готові в будь-яку мить вирушити назустріч пригодам без копійки в кишені.

Ворс Іда. Нотатки про нашого хлопчика

Детальніше...
 
Тведт Кріс. Небезпека рецидиву PDF Друк e-mail
Понеділок, 07 вересня 2015, 09:43

Кріс Тведт. Небезпека рецидивуПер. з норвезької Наталії Іваничук. – К.: Нора-Друк, 2015. – 294 с. Серія: Морок. Тверда обкладинка

ISBN 978-966-8659-65-2.

Чотирнадцятирічну Майю знаходять мертвою. Підозрюваного у вбивстві захищає відомий адвокат Мікаель Бренне, знайомий читачеві по роману Кріса Тведта "Коло смерті". Бренне розуміє, що справу не виграти, адже проти вбивці є незаперечні докази. Але в суді все пішло не так. Адвокат хоче встановити істину і починає власне розслідування. Крок, про який він дуже скоро пошкодує. У справі Майї з'являється довгий шлейф убивств. І комусь із убивць дуже не подобається Мікаель Бренне...

Тведт Кріс. Небезпека рецидиву

 

КУПИТИ в інтернеті: ВсіКниги, Буква, yakaboo.ua

Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Наступна > Кінець >>

Сторінка 20 з 35