Нора-Друк, незалежне видавництво сучасної літератури

Украина онлайн

МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов

Банер
видання
Тведт Кріс. За браком доказів PDF Друк e-mail
Неділя, 02 серпня 2020, 10:24

Твелт К. "За браком доказів". ОбкладинкаТведт Кріс
За браком доказів
. Роман / Кріс Тведт ; пер. з норвезької Наталії Іваничук. — Київ : Нора-Друк, 2020. — 368 с. — серія «Морок».

ISBN 978-966-688-046-1. Тверда обкладинка/

На хуторі Саннторв вбито цілу родину. Усі знають, хто вбивця, адже Маґнус Саннторв у той день втік з психіатричної лікарні і знайдений на місці злочину.

Не має сумнівів і адвокат Мікаель Бренне, призначений захисником підозрюваного. Хоча справа і трагічна, вона не має юридичних проблем, є лише кілька дрібниць, які потрібно вирі- шити до того, як суд закінчиться, вважає Мікаель. Але що більше він запитує, то менше відповідей отримує. І коли відповіді нарешті починають надходити, те, що видавалося простою справою, перетворюється на суцільний жах.

Читати початок книжки…

Обкладинка великого розміру...

Гримич Марина. Юра

 

Детальніше...
 
Кокотюха Андрій. Третій рівень. Короткі історії PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Неділя, 12 липня 2020, 19:35

Кокотюха Андрій
Третій рівень. Короткі історії. Збірка / Андрій Кокотюха. — Київ : Нора-Друк, 2020. — 240 с. — (серія «Морок»).
ISBN 978-966-688-048-5. Тверда обкладинка.

Кілер може отримати вигідне замовлення — але для цього треба зіграти в ризиковану гру. Зухвалі грабіжники взяли в заручники звичайного таксиста — і раптом ролі помінялися. Викрасти з музею шедевр — лише половина справи. Маньяк при­значає самотнім жінкам побачення через інтернет — як це зупинити. Усе це та багато чого іншого відбувається тут і тепер, у вашому великому місті.

«Третій рівень» — перша і єдина збірка короткої гостро­­сю­жет­ної прози Андрія Кокотюхи. Тут всі форми кримінальної прози: від класичного детективу до трилера, від шахрайської історії до іронічної новели. А шанувальники детективу істо­рич­ного дізнаються, хто ж насправді убив легендарного Олек­су Довбуша.

Обкладинка більшого розміру...

Кокотюха Андрій. Третій рівень

 

 

Детальніше...
 
Дуейги Жаббур. Надруковано в Бейруті PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
П'ятниця, 03 липня 2020, 21:44

Дуейги Жаббур
Надруковано в Бейруті. Роман / Жаббур Дуейги ; пер. з арабської Оксани Прохорович. — Київ : Нора-Друк, 2020. — 202 с.
ISBN 978-966-688-049-2. Тверда обкладинка.

Фарід, молодий ліванський письменник, хоче опуб­лі­кувати свою першу книжку, але у видавництвах отри­мує відмову за відмовою. Тоді він влаштовується ко­рек­то­ром в одну з найстаріших друкарень Бейруту, таємно сподіваючись, що йому таки вдасться колись надрукувати свій твір. Він завжди тримає зошит на своєму столі, і одного дня рукопис зникає, а невдовзі з’являється у вигляді прекрасно надрукованої книж­ки. Та радіти зарано, бо автор здогадується, що його книж­ка надрукована на банкнотному папері, а зробила це дружина боса, в яку він таємно закоханий.  Заплу­тавшись у поліцейсь­кому розслідуванні та незакон­ному флірті, Фарід виявляє, що друкарня, в якій він працює,  — зовсім не те, чим здається.

У романі Жаббура Дуейги вміло поєднується за­хоп­ливий сюжет з історичним тлом і вишуканою іронією, з якою він описує сучасне ліванське суспільство.

This Book has been translated with the assistance of the Sharjah International Book Fair Translation Fund

Дуейги Жаббур. Надруковано в Бейруті

 

Детальніше...
 
Гримич Марина. Юра PDF Друк e-mail
Середа, 01 липня 2020, 00:00

Гримич Марина. Юра. ОбкладинкаГримич Марина
Юра. Роман / Марина Гримич. — Київ : Нора-Друк, 2020. — 352 с.

ISBN 978-966-688-051-5. Тверда обкладинка

Київ, 1968 рік, кінець «відлиги». Юра – студент-фізик, успішний комсомольський ватажок, перспективний науковець-початківець — потрапляє в лещата непростих обставин і в пекло власних сумнівів: йому потрібно зробити моральний вибір, а він відчуває, що не готовий до цього. Адже його життя є своєрідним буфером поміж двома світами, — з одного боку, світом «золотої молоді», дітей секретарів ЦК КПУ, ЦК ЛКСМУ, КДБ, а з іншого, — світом його мами Клавки, яка є однією з тих безіменних і негероїчних представників української інтелігенції, що тримають на своїх плечах могутній тил для шістдесятництва.

Роман «Юра» є сіквелом, тобто незалежним про­довженням роману «Клавка» (2019).

Читати початок книжки…

Обкладинка великого розміру...

Гримич Марина. Юра

 

Детальніше...
 
Барбері Мюріель. Елегантна їжачиха. Вид. друге PDF Друк e-mail
Четвер, 12 березня 2020, 15:06

Мюріель Барбері

Елегантна їжачиха. Роман. Вид. друге. / Пер. з французької Є. Кононенко. — К.: Нора-Друк, 2020. — 360 с. — серія «День Європи». ISBN 978-966-688-047-8. Тверда обкладинка.

Дія роману відбувається в багатих кварталах сучасного Парижа. У фешенебельному будинку під одним дахом проживають люди, яких розділяє інтелектуальна, ментальна і майнова прірва: самотня консьєржка, яка, захоплюється романами Толстого, дівчинка-підліток, яка готова померти через байдужість близьких, багатий японець, який не знаходить однодумців серед аристократів.

Але іноді стаються дива: після довгих років ненависті до світу й мовчазних тріумфів самотнього духу може з'явитися той, хто розгледить елегантність колючої їжачихи, оцінить її неповторний стиль і ніжну іронічну душу. Та чи кожен готовий до неймовірної зустрічі, яка буває лише раз у житті?

Мюріель Барбері. Елегантна їжачиха. Вид. друге

 

Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Сторінка 9 з 35