Нора-Друк, незалежне видавництво сучасної літератури

Украина онлайн

МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов

Банер
видання
Елліс Курт. Серед вовків PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Середа, 17 серпня 2022, 08:05


Елліс Курт
Серед вовків
: Роман / Курт Елліс ; пер. з англ. Наталі Тисовської. — К. : Нора-Друк, 2022. — 384 с. Серія Морок

ISBN 978-966-688-088-1. Тверда обкладинка

Нік Крід, колишній профайлер ФБР, присвятив життя полюванню на звірів у людській подобі. Проте це життя вже в минулому, він повернувся додому в Південну Африку, де його продовжують переслідувати привиди колишніх поразок. Та коли у вельді біля Йоганнесбурга знаходять розчленоване й понівечене тіло молодої жінки, давній друг Кріда, майор поліції Елі Грей, залучає його консультантом у свій підрозділ. Не всі в поліції задоволені появою консультанта з темним минулим, та й журналісти мріють викрити його таємниці. Нік Крід неохоче береться до справи й одразу висловлює кілька припущень. Хто міг учинити такий жорстокий злочин? Колишній хлопець жертви, приревнувавши до нового коханого? А може, це було ритуальне вбивство?.. «Серед вовків» — моторошний психологічний трилер про метафоричних демонів з минулого і цілком реальних демонів сьогодення, які полюють на невинних.

Читати уривок з роману…

Елліс Курт. Серед вовків

 

 

Детальніше...
 
Роздобудько Ірен. Неймовірна. Ода до радості PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
П'ятниця, 22 липня 2022, 14:48

Роздобудько Ірен

Неймовірна. Ода до радості. Роман. / Ірен Роздобудько. — Київ : Нора-Друк, 2022. — 368 с.

ISBN 978-966-688-092-8. Палітурка

Ця гарна молода жінка могла б зробити блискучу кар’єру в Європі: чи то в танцювальній трупі празького театру, чи то в літературі, чи то на теренах просвітництва, та й просто в світських салонах, де її вважали, за сучасним висловом, «іконою стилю». Її порівнювали з леді Гамільтон, мадам Помпадур і навіть Ґретою Ґарбо і вважали, що вона «випередила свій час». Натомість вона стала однією з найяскравіших постатей українського спротиву і загинула в Бабиному Яру нескореною. З часу життя Олени Теліги і її побратимів проминуло багато років, а Україна досі стоїть кісткою в горлі імперських амбіцій – у центрі Європи, незламним щитом між ситим Заходом і ненажерливим Сходом. Між життям і смертю. Стверджуючи своїм багатовіковим існуванням непереможність нації.

Читати початок книжки…

Роздобудько Ірен. Неймовірна. Ода до радості

 

 

Детальніше...
 
Тведт Кріс. Пом’якшувальні обставини PDF Друк e-mail
Субота, 14 травня 2022, 16:16

Тведт Кріс

Пом’якшувальні обставини. Роман / Кріс Тведт ; пер. з норвезької Н. Іваничук. — Київ : Нора-Друк, 2022. — 400 с. — серія «Морок».
ISBN 978-966-688-079-9. Тверда обкладинка.

Одного разу вночі адвоката Мікаеля Бренне розбудив телефонний дзвінок. Це клієнтка, Ніна Сюнде, і вона налякана. Хтось увірвався в її будинок. Мікаель кидається в машину, але коли він приїжджає, вже пізно: у вітальні на підлозі колишній чоловік Ніни, застрелений. Це схоже на очевидний випадок самооборони, і Мікаель впевнений, що Ніну виправдають, та згодом виявляється, що вона каже неправду, і за цією брехнею вимальовується інша історія, настільки жорстока, що в неї неможливо повірити.

Ця справа наражає на велику небезпеку як самого Мікаеля, так і людей, про яких він дбає.

Читати початок книжки…

Тведт Кріс. Пом’якшувальні обставини

 

 

Детальніше...
 
Горст Йорн Лієр. Справа 1569 PDF Друк e-mail
Субота, 08 січня 2022, 18:37

Горст Йорн Лієр
Справа 1569. Роман / Йорн Лієр Горст ; пер. з норвезької Н. Іваничук. — Київ : Нора-Друк, 2021. — 384 с. — серія «Морок».

ISBN 978-966-688-077-5. Тверда обкладинка.

Вільям Вістінґ, перебуваючи у літній відпустці, отримує анонімний лист, що містить набір цифр і нічого більше. Він пов’язує цифри зі старим шифром справи про вбивство, у розслідуванні якої він навіть не брав участі. Однієї літньої ночі 1999 року 17-річна дівчина була вбита по дорозі з роботи додому. Справу швидко розкрили, винного засудили, і злочинець уже відбув термін покарання. Лист є лише першим у серії, і все вказує на те, що за справою ховається інша історія, аніж та, яку довела у суді поліція. Вістінґові необхідно розшукати відправника, а також перевірити всі факти, але далеко не всім подобається те, що він проливає нове світло на минулі події.

Четверта книжка автора в циклі Cold cases.

Читати уривок з книжки.

Горст Йорн Лієр. Справа 1569

 

Детальніше...
 
Аль-Фіккі Сога. Рейс Каїр – Касабланка PDF Друк e-mail
Субота, 08 січня 2022, 18:29

Аль-Фіккі Сога
Рейс Каїр – Касабланка. Роман / Сога Аль-Фіккі ; пер. з араб. Олени Хоміцької. — Київ : Нора-Друк, 2021. — 206 с.

ISBN 978-966-688-084-3. Тверда обкладинка

Головна героїня вирішує поїхати до Касабланки. Вона тікає від себе колишньої у пошуках чогось, чого їй бракує у її рідному місті – великому гомінкому Каїрі. В літаку відбувається несподівана зустріч, яка повністю змінює хід її життя. Прямуючи до Касабланки, дівчина поринає у спогади, розповідає історію свого повсякдення у Каїрі – великому місті, переповненому людьми і транспортом. Героїня описує стосунки зі своїми подругами, підмічає деталі характерів людей, які її оточують, створюючи яскраві портрети сучасної єгипетської молоді.

Історія нагадує казки Шагразади з «Тисяча й однієї ночі» – кожен день героїня описує, детально зупиняючись на істотних дрібницях, що насичують оповідь яскравими характеристиками побуту та звичок єгиптян, а також алюзіями на єгипетську культуру й моду.

Читати початок книжки…

Аль-Фіккі Сога. Рейс Каїр – Касабланка

 

Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Сторінка 5 з 35