Нора-Друк, незалежне видавництво сучасної літератури

Украина онлайн

МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов

Андрій Кокотюха

Кокотюха Андрій - один з найвідоміших українських письменників в творчому доробку якого вже понад 50 книжок. Основний напрямок творчості - гостросюжетна література. Фейсбук-сторінка письменника...



про інцидент з поліцією PDF Друк e-mail
Написав Андрій Кокотюха   
П'ятниця, 12 лютого 2016, 14:35

Громадяни, котрі ще вчора робили з новими патрульними селфі, сьогодні вимагають крові вбивць хлопчини. Чия провина лише в тому, що сидів у салоні авто, водій якої порушував усі можливі правила. Проте є всі підстави твердити: все обійшлося малою кров'ю. Бо уявивши собі чотирьох нетверезих шибайголов на нічній трасі, розумієш: зовсім без крові їхня весела прогулянка не завершиться. Чия то буде кров — питання інше. Поліцейські своїми діями насправді запобігли більшій трагедії: колективній загибелі всіх чотирьох.

http://glavred.info/avtorskie_kolonki/pekelniy-vodiyi-abo-chi-obiyshlasya-b-tragediya-z-bmw-maloyu-krov-yu-356440.html

 
про фб-друзів PDF Друк e-mail
Написав Андрій Кокотюха   
Четвер, 11 лютого 2016, 14:34

Тут до мене проситься в друзі футболіст Сергій Ребров. Нічого не маю проти нього особисто. Він може мати проти мене, якщо дізнається про моє ставлення до футболу. Вибачте, не буду людину травмувати.

 
українізація українського інформаційного та культурного простору PDF Друк e-mail
Написав Андрій Кокотюха   
Четвер, 11 лютого 2016, 11:33

Українська мова сама по собі не повинна бути показником безсумнівної якості твору: фільму, книги, пісні, театральної вистави. Моя громадянська позиція - українізація українського інформаційного та культурного простору. Але українізація - це не автоматичний переклад на українську, часто - Гуглем. Я про це пізніше напишу розгорнутий текст, який, сподіваюсь, багатьох роздратує.

 
про критику PDF Друк e-mail
Написав Андрій Кокотюха   
Середа, 10 лютого 2016, 11:32

Там ніби все правильно. Але на виході поради позбавлені смислу. Нема адресата. Бо для того, аби написати рецензію в Україні, треба найперше купити книжку і прочитати її. А не знати автора заочно і вважати його мудаком.

http://www.5books.club/tips-for-reviews/

Останнє оновлення на Неділя, 14 лютого 2016, 11:42
 
поставлено крапку PDF Друк e-mail
Написав Андрій Кокотюха   
Середа, 10 лютого 2016, 11:30

Шановна і дорога Українська Громадо! Від мого інформбюро! 9 лютого 2016 року о 22.00 поставлено крапку в романі "Різник з Городоцької". Четверта книга вашого улюбленого "львівського циклу", який, я знаю, що кажу, за пару років екранізують. Мусив завершити 31.12.2015. Потім - 31.12.2106. Дякую видавцеві Олександру Красовицькому та всім, хто мене сіпав "а де, а коли", за розуміння ситуації. Кіно - це не новий, а давній пріоритет. Робимо на це поправку далі. Заради кіно зсуваємо графіки, але не скасовуємо домовленості. Три нічних зміни, важких для мене - і Твір дописаний. Будемо жить!

 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Сторінка 8 з 79