Нора-Друк, незалежне видавництво сучасної літератури

Украина онлайн

МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов

Банер
Андрій Кокотюха
Але ФБ - не Закон PDF Друк e-mail
Написав Андрій Кокотюха   
Середа, 24 лютого 2016, 10:48

Шановна і дорога українська громадо! Якщо Ви справді вірите, що поширення в ФБ закликів вигнати з України підараску Столярову та лайки під цими закликами реально сприятимуть її вигнанню - значить, я чогось не знаю. Було б добре, звісно. Але ФБ - не Закон. Для того, щоб її вигнати, і таких, як вона, потрібні не лайки, пости і перепости, а політична воля і законодавча база. Сумно, що ФБ нічого не вирішує. Але це так.

 
про рідну мову PDF Друк e-mail
Написав Андрій Кокотюха   
Понеділок, 22 лютого 2016, 10:44

Зранку - вкотре про рідну мову. У мене в стрічці купа посилань на сайти про кіно. Якесь Хорошее кино тощо. Переважно все воно ру. Там не все полова, часто знаходжу красиве і корисне. Питання на засипку, для тих, хто справедливо як для нашого часу вимагає блокувати ру.: де і коли інформацію та аналітику про кіно такі, як я, зможуть читати українською і ua. "Вчи англійську за три дні!" - не альтернатива. Отака герня, малята.

 
"активісти" PDF Друк e-mail
Написав Андрій Кокотюха   
Неділя, 21 лютого 2016, 12:43

Колеги - журналісти (я журналіст за фахом), вашу знову мать! Ані стандартів, ані совісті. Якого, вибачте, хера ви називаєте тих, хто громив банки та захоплював готель активістами? Ви ставите знак рівняння між загиблими, яких називають активістами справедливо, і обсосами в камуфляжах, які до всього ходять - сам бачив і чув - у хмарах перегару. Причому повірте записному алкоголіку: такий перегар якісний алкоголь не дає. Знайшли активістів. Той, хто назве їх активістами, не журналіст, а підарас. І місце йому в Радикальній партії.

 
продався PDF Друк e-mail
Написав Андрій Кокотюха   
Неділя, 21 лютого 2016, 11:42

Я вже не вперше чую і читаю про те, що хтось продався Авакову. Вчора провокатори теж продали Авакову кількох рабів. Отже, у Авакова грошей кури не клюють. Ніхто не купує стільки живих людей, скільки Аваков. Може, і собі продатися Авакову? Якби не купував, ніхто б не продавався. Запитайте в Авакова, я йому треба за гроші? 100 тисяч доларів, нам на кіно знадобиться.

 
батальйону PDF Друк e-mail
Написав Андрій Кокотюха   
Субота, 20 лютого 2016, 23:41

Перекладаю зрозумілою мовою заяву батальйону ОУН, який взяв відповідальність за погроми (для чайників - на Майдані громили все тільки сцикливі тітушки): "Випускайте наших, а то зловимо Ахметова і пизди дамо, а як не подіє, так ми йобнемо каменем у якесь скло і на вас звалимо". Моя порада батальйону ОУН: нунах балувацця, штурмуйте відразу Бостилію.

 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Сторінка 5 з 79