Нора-Друк, незалежне видавництво сучасної літератури

Украина онлайн

МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов

Банер
Вікторія Горбунова та Віталій Климчук в гостях у Куркова PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Субота, 21 травня 2011, 20:42

Андрій КурковВ понеділок 23 травня гостями "Літературної вітальні" Андрія Куркова, що вже другий рік поспіль традиційно проходить в київському Будинку кіно, будуть Вікторія Горбунова та Віталій Климчук - подружжя психологів та "за сумісництвом" письменників з Житомира. Зустріч відбудеться в "Блакитній вітальні", початок о 18:00, вхід вільний.


Про гостей:
Віталій Климчук, кандидат психологічних наук, доцент
Народився у Житомирі, навчався на фізико-математичному факультеті Житомирського державного університету. Ще на третьому курсі захопився психологією (неодноразово ставав лауреатом всеукраїнських конкурсів наукових робіт та олімпіад з психології), а після закінчення навчання вступив до аспірантури з психології. Після захисту дисертації працює в Житомирському державному університеті на соціально-психологічному факультеті, вчить студентів математичним методам у психології, історії психології, психологічному консультуванню. На останньому курсі аспірантури одружився з Вікторією Горбуновою.
У 2010 році зібрав однодумців та організував у Житомирі плейбек-театр. Зараз Віталій навчається методу психотерапії – психодрамі у проекті Європейського Інституту психодрами, є менеджером у Житомирі Українського Інституту крос-культурної позитивної психотерапії і менеджменту. 
Його оповідання друкувалися в журналі «Дніпро» та збірках, що виходили друком у Львові, Києві, Житомирі. в 2011 р. отримав диплом "Вибір видавців" за роман "Рутенія" (видавництво "Теза").

Вікторія Горбунова, кандидат психологічних наук, доцент
Народилася у м. Тирасполі, отримала освіту практичного психолога в Житомирському державному університеті. На останньому році навчання здобула перемогу на Всеукраїнській студентській олімпіаді з психології. Працювала шкільним психологом, співробітником науково-дослідного інституту, психологом в одному з провідних українських комерційних банків, бізнес-тренером, консультантом, викладачем психології в університеті. Зараз – викладач кафедри соціальної та практичної психології Житомирського державного університету імені Івана Франка, має власну консультативну практику, продовжує навчатися психотерапії та консультуванню в рамках українських та міжнародних програм, веде бізнес-тренінги та тренінги особистісного зростання, фахово займається проблемами психології командотворення. 
Автор двох книг – «Записки шкільного психолога» («Нора-Друк», 2009) та «Мрія про Маленьке життя» («Нора-Друк», 2010). За останню отримала диплом «Вибір видавців» конкурсу «Коронація слова – 2010». У видавництві «Нора-Друк» готується до друку новий роман «Надра банку». Це буде книга-іронія про життя комерційного банку – світу, де гроші змагаються з почуттями: обличчя, долі, ролі і, звичайно, – історія кохання.