Нора-Друк, незалежне видавництво сучасної літератури

ДО УВАГИ АВТОРІВ

До розгляду НЕ ПРИЙМАЮТЬСЯ рукописи: поезії, збірок оповідань, фантастики/фентезі, містики, книжок для дітей.
Рукописи (ВИКЛЮЧНО УКРАЇНСЬКОЮ МОВОЮ) надсилати разом з інформацією про автора і твір (ПІБ автора, освіта, досвід, жанр твору, короткий синопсис або анотація твору) електронною поштою на адресу rukopys@gmail.com
Рукописи не рецензуються

Якщо впродовж трьох місяців від дати відправки рукопису видавництво не звернулося до Вас стосовно підписання угоди на видання, це означає, що твір до видання НЕ ПРИЙМАЄТЬСЯ! Автор може звернутися у видавництво за довідками щодо отримання твору за тел.: +38044 4590944.
Видавництво не несе відповідальності за роботу фільтрів «анти спам», що встановлені на поштовому сервері. Порадник з авторського права.

Украина онлайн

МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов

Іванцова Міла. Вітражі. PDF Друк e-mail

Серія День Європи. Тверда палітурка. Перше видання: К.: Нора-Друк, 2010, – 208 стор.  ISBN 978-966-2961-55-3.  
Дія роману відбувається в сучасному Києві. Поліна, перекладачка з французької, має замовлення на переклад роману Франсуази Саган, але власні проблеми видаються їй набагато важливішими та болючішими, ніж «надумані проблеми ситих французьких дівчат». Робота не йде.Все змінюється, коли раптом ламається комп'ютер. Дізнавшись паролі, програміст Богдан читає листування Поліни з «далеким другом», з якого довідується, що вона рано залишилася сиротою і була вихована бабусею Ніколь, яка дивним чином після війни потрапила з Франції до Радянського Союзу. Також він дізнається, що Стефка — колишня подруга Поліни — написала книжку, привласнивши чужу історію. Богдан добуває цю книжку і влаштовує зустріч двох подруг. Згодом Поліна дізнається справжню історію бабусі Ніколь...Новий роман Міли Іванцової ні на хвилину не залишає читача байдужим.

Рукопис роману відзначено дипломом «Вибір видавців» конкурсу «Коронація слова».
Рецензія
на книгу в газеті «Дзеркало тижня».

Купити: Читайка, yakaboo, petrovka.ua, Книгарня видавців, ЕМПІК

Інші книги автора: «Родовий відмінок»