Нора-Друк, незалежне видавництво сучасної літератури

Украина онлайн

МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов

Банер
Положій Євген. По той бік Пагорба. PDF Друк e-mail

Серія ПК (Популярні книжки). М'яка палітурка.
Ця книга про сильного дорослого чоловіка з хлопчачим прізвиськом Вуж, який за тиждень має вийти на ринг віденського "Штадгале" і на очах усього світу вибороти найпрестижніший пояс чемпіона світу з боксу. Але, завдяки таємничому телефонному дзвінку з минулого, виявляється, що найголовніший поєдинок Вуж має провести наодинці з самим собою, у маленькому українському селі, на Пагорбі своїх підліткових мрій, зрад, кохання й надій. І не факт, що він залишиться живим, бо коли ти змагаєшся зі своїми спогадами, ти змагаєшся з часом, що апріорі обіцяє глухий нокаут.
При оформленні обкладинки використано картину Ганни Гідори «Місце туманів».
Роман відзначено дипломом «Вибір видавців» літературного конкурсу «Коронація слова – 2010».

Перше видання:
К.: Нора-Друк, 2010, - 208 стор. ISBN 978-966-2961-58-4

Скачати: Букленд, Електронні книжки

Про автора:
Євген ПОЛОЖІЙ народився 11 липня 1968 р. на Сумщині, закінчив філологічний факультет Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка (де пізніше викладав на спеціальності "Журналістика" дисципліну "Проблематика ЗМІ"). Працював головним редактором газет "Уік-енд" та "Тєлєнєдєля-Суми", радіостанції "Всесвіт", був автором та ведучим інформаційно-розважальних програм на ТРК "Відікон".
З грудня 1998 р. по теперішній час - головний редактор суспільно-політичної газети "Панорама".
Захоплення: читання книжок та подорожі. Надає перевагу бюджет-подорожам в автономному режимі та автостопу. Девіз: "Більше побачити, більше проїхати, менше витратити!". Таким способом Положій подорожував по Сирії, Йорданії, Лівану, Туреччині, Індії, Непалу, Бангладеш, Сербії, Чорногорії та Китаю.
Також по програмах стажування, обміну досвідом та як звичайний турист відвідав США, Шотландію, Єгипет, Латвію, Литву, Польщу, Словаччину, Угорщину, Австрію, Німеччину, Іспанію, Гібралтар.
Письменник, автор книг: "Туркін", "Обрати янгола", "Мері та її аеропорт", "Туркін та ½. Повість про справжнього самурая", "ДАсвіданія!", "Дядечко на ім'я Бог", "Башти мовчання".