Нора-Друк, незалежне видавництво сучасної літератури

Украина онлайн

МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов

Банер
Мистецький клуб «Обличчя» з Ігорем Жуком та Ірен Роздобудько: концерт-перформанс «Романс з мухами» PDF Друк e-mail
Неділя, 27 жовтня 2013, 16:59

Фонд Арсенія Яценюка «Відкрий Україну» запрошує на чергову зустріч Мистецького клубу «Обличчя», яка розпочнеться 29 жовтня о 19:00 в креативному просторі “Часопис”. Цього разу гостями стануть відома журналістка та письменниця Ірен Роздобудько та відомий бард Ігор Жук із своїм спільним концертом-перформансом «Романc з мухами».

Зірковий сімейний дует покаже гостям Мистецького клубу «Обличчя» спільну програму з двох відділень: Ігор виконає свої пісні під гітарний акомпанемент і продемонструє відеоряд під свої ж композиції, а Ірен прочитає кілька фрагментів зі своїх творів. Ще в рамках творчої зустрічі Ігор Жук розкаже про свій новий проект «Біблійний цикл», що нещодавно вийшов з друку та включає в себе книгу та два диски пісень, та продемонструє з нього декілька відео-кліпів.

«Назву «Романс з мухами» ми дали нашому творчому вечерові-перформансу не для епатажу чи зайвого привернення уваги. Просто так називається невеличка пісенька, котра народилася як наша домашньо-родинна, але нам закортіло поділитися з усіма не стільки нею, скільки її настроєм. До того ж сама програма концерту буде насичена розмаїтими «мухами», котрі кусали нас у різний спосіб, внаслідок чого з’являлися нові пісні, книги, фільми, малюнки, думки. Не будемо розкривати її наперед, але зробимо усе, щоб ті, хто прийде до нас, не пожалкували про згаяний вечір», - коментує програму вечора Ігор Жук.

Реєстрація на подію обов’язкова! Кількість місць обмежена.

Для реєстрації перейдіть за лінком.

Місце проведення: вул. Льва Толстого, 3 (креативний простір "Часопис").

Участь безкоштовна.

ДЛЯ ІНФОРМАЦІЇ:
ІРЕН РОЗДОБУДЬКО - письменниця, лауреат багатьох літературних премій, володарка Гран-Прі конкурсу «Коронація слова», авторка 15 романів, трьох книг для дітей, двох збірок віршів, сценаріїв до п'яти художніх фільмів.
ІГОР ЖУК - автор пісень, дизайнер, фізик, кіносценарист, лауреат Премії ім. Василя Стуса, поетичного вернісажу ім. Максима Рильського, літературного конкурсу «Коронація слова».

Мистецький клуб „Обличчя”, започаткований Фондом Арсенія Яценюка «Відкрий Україну» в партнерстві з креативним простором „Часопис”, – це регулярні відкриті зустрічі з українськими та закордонними письменниками, музикантами, художниками, дизайнерами, режисерами, фотографами та іншими представниками культури. Щомісяця проводяться літературні читання, творчі зустрічі, майстер-класи, кінопокази, музичні вечори та виставки.

За детальною інформацією можна звертатися до менеджера програми «Культурні горизонти» Ірини Дещиці електронною поштою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду або за телефонами: +380 44 220-18-40, +380 67 214-34-62.