Нора-Друк, незалежне видавництво сучасної літератури

Украина онлайн

МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов

Банер
Бібліотекарі рекомендують: Терлецький Валентин. Хмарочос PDF Друк e-mail
Написав Ольга Романюк   
Вівторок, 02 квітня 2013, 07:11

Терлецький Валентин Джерело: Блог "BOOKет від бібліофлористів"

Ця книга буде цікавою і молодим, і людям середнього та ствршого віку. Особливо інтелігенції, людям мистецтва, людям, передусім, думаючим. Роман читається не просто. Жителів вигаданої країни звуть юналійці. І ця країна дуже нагадує сучасну Україну. Митці в ній шукають натхнення, творять і презентують свою творчість. Вони не переймаються політикою доти, поки у країні не встановлюється диктатура, яка забирає у них свободу вільно творити.

 

Частина митців, змирившись, підкоряється новим вимогам влади. А частина починає об'єднуватись для супротиву. І кожному з цих нескорених потрібно зробити важкий вибір: боротися до кінця чи загинути вільним. Події, описані в романі, часто збігаються із сьогоденням. В реальному житті тих, хто стрибає із хмарочоса, не так багато. Та все ж, сподівання, що багато із написаного так і залишаться фантастикою, не полишає впродовж читання роману.

Книга є у фонді відділу організації використання фонду Публічної бібліотеки імені Лесі Українки (Київ, Тургенєвська 83/85, тел: 4860049). Ви також можете замовити її у найближчу до місця вашого проживання бібліотеку по міжбібліотечному абонементу.