Нора-Друк, незалежне видавництво сучасної літератури

ДО УВАГИ АВТОРІВ

До розгляду НЕ ПРИЙМАЮТЬСЯ рукописи: поезії, збірок оповідань, фантастики/фентезі, містики, книжок для дітей.
Рукописи (ВИКЛЮЧНО УКРАЇНСЬКОЮ МОВОЮ) надсилати разом з інформацією про автора і твір (ПІБ автора, освіта, досвід, жанр твору, короткий синопсис або анотація твору) електронною поштою на адресу rukopys@gmail.com
Рукописи не рецензуються

Якщо впродовж трьох місяців від дати відправки рукопису видавництво не звернулося до Вас стосовно підписання угоди на видання, це означає, що твір до видання НЕ ПРИЙМАЄТЬСЯ! Автор може звернутися у видавництво за довідками щодо отримання твору за тел.: +38044 4590944.
Видавництво не несе відповідальності за роботу фільтрів «анти спам», що встановлені на поштовому сервері. Порадник з авторського права.

Украина онлайн

МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов

Дельфін де Віган. Підземні години PDF Друк e-mail
П'ятниця, 25 травня 2012, 18:28

Дельфін де Віган. Підземні годиниПер. з франц. Міли Іванцової, 232 с., 2012 р. Серія «День Європи». Тверда обкладинка.

ISBN 978-966-2961-71-3

Кожного дня Матільда виконує одні й ті самі рухи: їде лінією 9, пересідає на лінію 1, виходить з підземки і піднімається на ліфті до офісу. Останні кілька місяців її перебування на роботі перетворилося на тортури, але вона не може піти, бо не наважується. Кожного дня Тібо сідає в своє авто і вирушає за викликами для надання термінової медичної допомоги. Він бачить біль і самотність, знає, що очікує в майбутньому його пацієнтів краще за них самих. Дві фігури серед мільйонів інших, які одного травневого дня можуть перетнутися в цьому божевільному русі міста, що ніколи не зупиняється.

Дельфін де Віган. Підземні години

Купити: yakaboo.ua, Читайка, Книгарня Є

Рецензія з сайту «Друг читача»
Рецензія з сайту «Буквоїд»

про автора

Дельфін де Віган – французька письменниця, літературний критик, сценарист, тележурналіст. Автор шести романів, лауреат багатьох літературних премій. За роман «Підземні години» Дельфін де Віган удостоєна премії за кращий роман про підприємство, премії «Польський вибір» Французького інституту в Кракові, премії читачів Корсики.