Нора-Друк, незалежне видавництво сучасної літератури

Украина онлайн

МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов

Банер
9 лютого Максим Кідрук звітуватиме про свою поїздку до Африки PDF Друк e-mail
Понеділок, 06 лютого 2012, 14:44

9 лютого (початок о 18:30) «Книгарня Є» та видавництво «Нора-Друк» запрошують на
ПЕРШУ ЗУСТРІЧ мандрівника та письменника після повернення з АФРИКИ  
Письменник Максим КІДРУК: 
звіт з нової подорожі – Ангола та Намібія ...

Кідрук розповідатиме про свої африканські пригоди.
Перша частина зустрічі буде присвячена Анголі – «найбагатшій бідній» країні світу, цілковито закритій для туристів, державі, котра протягом трьох десятків років страждала від громадянської війни. Ви почуєте про те, як живеться небагатьом білим у Луанді, дізнаєтесь, як змінилася країна з часу завершення громадянської війни у 2002, і побачите авторські знімки мусек – найбідніших кварталів ангольської столиці. 
У другій частині Максим розповідатиме про мандри Намібією. Національний парк Етоша, каньйон Фіш-Рівер, пустелю Наміб та інше. Ви довідаєтеся про те, що робити, коли дорогу перетнув розлючений носоріг; чи страшно ночувати в наметі, коли поряд блукають слони; де лежить найбільший знайдений на Землі метеорит, а також на власні очі побачите, як можна почесати за вухом дикого гепарда і залишитись після цього живим. Як завжди розповідь супроводжуватиметься показом фотографій..

Організатори зустрічі: «Книгарня Є», видавництво «Нора-Друк», літературний конкурс «Коронація слова», літературний портал «Друг читача».
Адреса Книгарні Є: Київ, вул. Лисенка, 3 (М «Золоті Ворота»)

Довідка:
Максим Кідрук народився 1 квітня 1984 року в місті Рівному. Закінчивши школу вступив в Рівненський Університет. Після закінчення подався в Київ, де певний час працював програмістом, інженером, менеджером (опановував програмування, 3D-графіку та CAD-системи). Згодом, отримавши міжнародний грант, він вирушає до Стокгольма, де вступає у престижний Королівський технологічний університет (швед. Kungliga Tekniska högskolan). У період з 2007 по 2010 рік Кідрук видав 4 технічні книги про 3D-моделювання та програмування в російських видавництвах «Питер» та «Эксмо». 2008 року на літніх канікулах Максим Кідрук вирушає у подорож Мексикою. Рукопис роману з описом цієї мандрівки на літературному конкурсі «Коронація слова» 2009 року отримав другу премію та пізніше вийшов друком під назвою «Мексиканські хроніки». Цього ж року мережа книгарень «Книжковий супермаркет» визнала Кідрука кращим автором – дебютантом року. 2010 року книга «Мексиканські хроніки» отримала другу премію на конкурсі журналу «Корреспондент» «Краща українська книжка». Після цього Максим Кідрук продовжив мандрувати. Подорожував у Еквадорі, Перу, Чилі, Китаї та Бразилії. У 2009 році відвідав Острів Пасхи, де став першим офіційно зареєстрованим українцем. У 2010 році побачив світ двотомник «Подорож на Пуп Землі» з описом його мандрів Латинською Америкою, 2011 року вийшла нова «мандрівна» книжка «Любов і піраньї» та перші дві книжки з серії про «Навіжених».