Нора-Друк, незалежне видавництво сучасної літератури

Украина онлайн

МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов

Банер
Олена Захарченко: розмова про технологію літературної творчості PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
П'ятниця, 29 червня 2018, 08:31

Презентація Олени Захарченко 03.07.18

Книгарня «Є» на Хрещатику та видавництво «НОРА-ДРУК» запрошують 03 липня 2018 на презентацію роману Олени Захарченко «Третя кабінка — Лос-Анджелес». В основу роману, по суті – родинної саги, покладено реальні історії родичів письменниці, які знайдені в архівних документах та записані зі слів ще живих свідків. В центр обговорення на презентації буде винесено технологію пошуку та обробки фактів і представлення їх в форматі цікавої оповіді – літературного твору. Модератор – видавець Микола Кравченко.

Адреса книгарні: Київ, Хрещатик, 46. Початок 19:00. Вхід вільний.

Олена Захарченко — письменниця, журналістка. Живе в Києві. Авторка книжок "Вишивані гарбузи", "Брат-і-сестра", "Дівчинка з химерами", "Вертеп. #РоманПроМайдан" та повісті для дітей "Хутір". Народилась в Рівному. Закінчила Київський національний університет ім. Т. Шевченка. Працювала програмістом, викладачем, журналістом. Має трьох синів.

Про роман «Третя кабінка — Лос-Анджелес»»:

Почалося все з альбому малюнків. Героїня цієї книжки знала, що альбом, мальований загиблим у тюрмах НКВС бабусиним братом, безслідно зник. Коли він раптом потрапляє їй до рук, за дивних обставин, виникає багато питань. Хто зберігав його досі? Хто ці люди, що намальовані в альбомі? Кожна відповідь ставить нові запитання і відкриває нові таємниці.

Розкуркулення 20-х років, розстріли і арешти «ворогів народу» в 1934-39, українсько-польська різанина 1943, прихід «совітів» на Західну Україну, війна, табори військовополонених, втеча слідом за німцями на Захід, переслідування КГБ в 70-х роках, еміграція — це історія членів однієї української родини на тлі історії України ХХ століття.