Нора-Друк, незалежне видавництво сучасної літератури

Украина онлайн

МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов

Банер
Ірен Роздобудько анонсуватиме нову книжку в Житомирі PDF Друк e-mail
Понеділок, 19 березня 2018, 11:24

Ірен Роздобудько в Житомирі 24.03.18

24 березня 2018 р. в рамках книжкового форуму «ДієСлово» Ірен РОЗДОБУДЬКО та Ігор ЖУК представлять нову літературно-музичну програму «Прилетіла ластівочка». Місце проведення: Житомирський академічний музично-драматичний театр ім. Івана Кочерги (Соборний майдан, 6), початок о 14:00, вхід вільний.

«Прилетіла ластівочка» – так буде називатися нова книжка Ірен Роздобудько, яка в кінці квітня побачить світ у видавництві «Нора-Друк», і поява якої стала наслідком дуже цікавих збігів обставин, несподіваних ідей і знайомств.

Нерідко літературні твори стають основою для кінофільмів. Значно рідше зняті кінофільми перетворюються у повісті й романи – хоч у Ірен вже й таке було. Але цього разу найвідоміша в світі мелодія, народжена сто років тому в Україні, стала поштовхом для створення фільму, а фільм, ще в процесі роботи над ним – для написання книжки. Ну, звісно, не тільки мелодія, але й загадкова – трагічна, драматична і завершена безсмертям доля автора мелодії, геніального українського композитора Миколи Леонтовича. Композитора було вбито кіллером НКВС у батьківському домі, а в цей час його творові аплодували, стоячи, найбільші концертні зали Польщі, Німеччини, Австрії, Бельгії, Чехії, Іспанії, Мексики, Канади, США...

Наш житомирський концерт є своєрідною репетицією творчих зустрічей у США і Канаді, запланованих на квітень і травень. За майже три роки, що минули з часу нашого останнього виступу у вашому гостинному місті, у нас з'явилися і нові книги, і нові пісні, і нові теми для розмов з такою вдумливою, чутливою і розуміючою аудиторією, яку ми звикли бачити у Житомирі, і до якої завжди з радістю приїжджаємо в гості.

Оскільки ми зустрічаємося в рамках книжкового форуму "ДієСлово", то, безумовно, у житомирян – і вже напевно у тих, хто прийде на наш виступ, – буде можливість контактувати не тільки з нами, але й з новими книжками Ірен Роздобудько, які, дякуючи видавництву "Нора Друк" можна буде отримати за спеціальною ціною видавця.