Нора-Друк, незалежне видавництво сучасної літератури

Украина онлайн

МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов

Банер
Запрошуємо на першу презентацію роману Кіри Малко «Нижче» PDF Друк e-mail
Неділя, 11 лютого 2018, 09:59

Книгарня «Є» на Хрещатику та видавництво «НОРА-ДРУК» запрошують 15 лютого 2018 на першу презентацію роману Кіри Малко «Нижче», рукопис якого отримав Третю премію Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова».  Разом з письменницею про роман розповідатиме літературознавець, член журі конкурсу «Коронація слова» Ольга Бондар, модератор – видавець Микола Кравченко.

Адреса книгарні: Київ, Хрещатик, 46. Початок 19:00. Вхід вільний.

Кіра Малко соціолог за освітою, живе і працює в Києві. Закінчивши університет, вона змінювала офісні роботи, намагаючись знайти своє місце і раптом опинилася на круїзному лайнері, працюючи стюардом буфету. Той досвід став черговою спробою приміряти до себе іншу модель існування і зрештою оформився у роман під назвою «Нижче», який став її успішним літературним дебютом.  Окрім нього, Кіра Малко має опубліковані есе в українському та американських інтернет-журналах: The Devochki, The Establishment, ElectricLiterature.

Про роман «Нижче»:

Поліна стоїть перед трапом до круїзного лайнера в порту Гонолулу. Вона змінила крісло маркетингового аналітика у київському офісі на бігові туфлі офіціантки. Попереду — шість місяців короткого сну в тісній каюті нижче ватерлінії і бездоганного сервісу високо над водою, без вихідних. За бортом — мальовничі краєвиди, на борту — ярмарок нестримного споживання… Перед Поліною мерехтить пістрявий калейдоскоп з пейзажів і побіжних облич, і її закручує у вирі алкоголю, сліз і тисячі порожніх слів.

Та все, що трапляється на кораблі, лишається на кораблі. А інколи — стає новим початком.