Нора-Друк, незалежне видавництво сучасної літератури

Украина онлайн

МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов

Банер
Презентація роману «Гра» за участі британської письменниці Анни Шевченко PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Неділя, 14 травня 2017, 13:08

Презентація роману Анни Шевченко ГраКнигарня Є та видавництво НОРА-ДРУК запрошують 16 травня 2017 року на презентацію роману письменниці Анни К. Шевченко «Гра», яка відбудеть в Книгарні Є за адресою Київ, Хрещатик, 46. Початок о 18:30. Модератор – головний редактор Першого каналу Українського радіо Аліна Акуленко.

Анна К. Шевченко - англійська письменниця українського походження. Вона любить розповідати історії для всіх, хто хоче слухати... Одна з цих історій, роман «Спадок» (в Україні вийшов у 2014 р.), опублікований у 12 країнах, був номінований на премію Джорджа Оруелла у Великобританії і  увійшов у шорт-лист двох премій у Франції.

Дія роману «Гра» відбувається на різних континентах. Двадцять п'ять років тому четверо друзів закінчили школу, пов'язані таємницею, що призвела до трагедії. Тепер вони зустрічаються, щоб завершити розпочату в юності гру. Правила ті самі, але учасники вже дорослі і ставки набагато вищі. Гравці змушені відкрити забуті сторінки історії: Кримської конференції 1945 року, де три світові лідери поділили світ і створили нову карту Європи після Другої світової війни.

Основні події роману пов'язані з Кримом і Одесою. Написаний у 2012 році роман ніби передбачає трагічні події анексії Криму і дає несподіваний натяк на розв'язання кримської проблеми.

Aнна Шевченко - авторка двох романів і двох книжок з культорології. Живе у Лондоні, знає 7 іноземних мов, як фахівець з конфліктології працювала в 32 країнах світу.

Останнє оновлення на Неділя, 14 травня 2017, 22:09