Нора-Друк, незалежне видавництво сучасної літератури

Украина онлайн

МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов

Я like Україну: Лариса Денисенко - майстер нових тем в українській літературі (відео) PDF Друк e-mail
Написав Факти ICTV   
Понеділок, 01 серпня 2016, 06:36

Лариса ДенисенкоДжерело: fakty.ictv.ua

ICTV продовжує серію матеріалів Я like Україну до 25-річчя незалежності нашої держави. За підсумками світ побачить унікальну книгу. ICTV продовжує серіал про сучасних українських письменників. І сьогоднішня авторка справді унікальна.

Лариса Денисенко з російськомовної родини, але принципово пише українською. Практикуючий юрист і право захисниця, телеведуча і журналіст. Лауреат Коронації слова і просто ефектна жінка. В її арсеналі більше 10 книг. І для дорослих, і для дітей.

 

Для Лариси Денисенко півгодини часу - то велика розкіш. Авторка понад 10 книг. Книжка "Кавовим присмаком" кориці підкорила дівочі серця, ав "Корпорації ідіотів" з неймовірним почуттям гумору показала всі абсурди роботи в держслужбі. Нині ж працює одразу над кількома книжками. Одна з них має інтригуючу назву - Парламентарка. Письменниця своїм першим же романом тріумфувала на Коронації слова.

Її текст тоді читала і мистецтвознавець Діана Клочко. Каже, Денисенко не раз дивувала темами, за які українська література досі не бралася. - Це люди з певними вадами, як фізичними так і психологічними, причому вона вміє про цих людей чи персонажів сказати так, що ми весь час на межі від жаху до сміху, - розповідає Діана Клочко. - У неї абсолютний слух, у неї фантастичне вухо і вона чує у цьому потоці свідомості саме найточніші, найяскравіші репліки, - каже журналіст Юрій Макаров.