Нора-Друк, незалежне видавництво сучасної літератури

Украина онлайн

МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов

Банер
Година нерозказаних історій про Чорнобиль PDF Друк e-mail
Написав книгарня Смолоскип   
Понеділок, 02 листопада 2015, 14:08

Маркіян Камиш

Щосереди у київській книгарні «Смолоскип» відбуваються події у форматі «Година з автором» – розмови із письменниками, перекладачами і журналістами про нові проекти та давні плани. Цієї середи, 4-го листопада (початок о 18:30), гостем стане письменник і чорнобильський сталкер Маркіян Камиш.

Протягом години автор відкриватиме таємниці написання найновішої книжки-сповіді «Оформляндія або прогулянка в Зону», розповідатиме ексклюзивні історії про поїздки в Чорнобиль, які досі ніде не звучали, відповідатиме на всі можливі запитання про літературу/Зону/безпеку/небезпеку, ділитиметься рецептами успішного екстремального туризму. Запрошуємо на зустріч у формальній та неформальній атмосфері! Модераторка: Настасія Євдокимова.

Адреса книгарні «Смолоскип»: вул. Межигірська, 21 (М «Контрактова площа»). Вхід вільний.

З фейсбук-сторінки Маркіяна Камиша: "Запрошую на огоньок з паркету, парканів і ламаного стіляччя. В книгарню "Смолоскип" де будуть багаття з книг і свіжі історії з-за колючого дроту. Настасія Євдокимова замовила особливих баснів і найяскравіші уламки смарагдів Чорнобильщини для цих теревенів... тому велкам! Травитиму:)"