Нора-Друк, незалежне видавництво сучасної літератури

Украина онлайн

МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов

Гранецька
Вікторія Гранецька в проекті Я like Україну PDF Друк e-mail
Написав Микола Кравченко   
Субота, 30 липня 2016, 19:01

Вікторія ГранецькаПерший канал Українського радіо в програмі "Український вимір" започаткував серію зустрічей з письменниками, які беруть участь в проекті "Я like Україна" до 25-річчя Незалежності.

Вінничанка Вікторія Гранецька розповідає про свої твори, перехід від написання фентезі до написання гостро-соціальної прози, про малу батьківщину, про своє сприйняття Батьківщини (перший ефір 27.06.16 13:10).

Слухати...

Детальніше...
 
Відео з презентації роману Вікторії Гранецької «Щасливий» в Кам'янці-Подільському PDF Друк e-mail
Написав Громадське телебачення Поділля   
Понеділок, 09 листопада 2015, 17:55

Вікторія Гранецька. Кам'янець-Подільський

Громадське телебачення Поділля зняло відео-кліп з презентації нового роману Вікторії Гранецької «Щасливий» в Кам'янці-Подільському 20 жовтня 2015.

Детальніше...
 
Вінничанка Вікторія Гранецька презентувала свій третій роман «Щасливий» PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Понеділок, 05 жовтня 2015, 14:49

Джерело: сайт Радіокомпанії «Місто над Бугом»

Вінничанка Вікторія Гранецька презентувала свій третій роман «Щасливий». Книгу видало видавництво «Нора-Друк». На презентації у вінницькій книгарні «Є» авторка розповіла, що змусило її після двох фантастично-містичних романів звернутися до реальної життєвої історії, яка відбулась у Вінниці з 2005 по 2011 роки.

Сюжет книги розповідає про молоду вінничанку, яка попри нерозуміння і спротив оточуючих закохалась в азербайджанського хлопця-мусульманина. Але найбільше письменницю вразила історія хворого хлопчика Саїда, який народився в цій сім'ї.

Детальніше...