Нора-Друк, незалежне видавництво сучасної літератури

Украина онлайн

МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов

Любко ДЕРЕШ
Любко Дереш у "Ранкових курасанах" на каналі TVi PDF Друк e-mail
Понеділок, 02 вересня 2013, 21:49

Любко Дереш в Письменник Любко Дереш в ранковому шоу телеканалу TVi розповів про свою нову книжку "Остання любов Асури Махараджа".

джерело: ТВі, Ранкові курасани, 29.08.2013

 

Детальніше...
 
Любко Дереш про нові книжки PDF Друк e-mail
Вівторок, 20 серпня 2013, 13:28

Любко Дереш

Український письменник Любко ДЕРЕШ розповідає про свої нові книжки «Остання любов Асури Махараджа» (видавництво «Нора-Друк») та «Миротворець» (видавництво «Кальварія»), які побачать світ на ювілейному 20-му Форумі видавців у Львові 12 вересня 2013 року.

Детальніше...
 
Любко Дереш: «Людина може існувати не думаючи, й Інтернет це добре підтверджує» PDF Друк e-mail
Написав Ольга Гончар   
Середа, 28 серпня 2013, 07:27

Любко Дереш в Літшколі. Фото: Олександр БабичевДжерело: Друг читача

Це інтерв’ю відбулося в 29-ий День народження Любка Дереша, яке припало саме на час IV Літньої літературної школи в Карпатах, де Любко був лектором. Під час розмови письменник розповів про свою нову книгу, поділився власним найважливішим висновком життя, а також розмірковував про втрату людиною навичок читання та мислення.

– На Твоїй сторінці в соцмережі бачила інформацію про нову книгу «Остання любов Асури Махарджа». Розкажи, хто такий той «Асура Махарадж», і що з ним сталося?
– Асура Махарадж – це демон, молодий науковець родом з нижніх світів. Він закохується у земну дівчину і вирушає на нашу планету, в Нью-Йорк, аби запропонувати коханій свою руку і серце. Однак шлях до коханої виявляється повним випробувань і Асура Махарадж вирішує докорінно змінитися, аби сповна відчути, що означає любити.

Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 1 2 3 Наступна > Кінець >>

Сторінка 3 з 3