Нора-Друк, незалежне видавництво сучасної літератури

Украина онлайн

МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов

Волков
Олексій Волков в ефірі національного радіо розповідає про роман "Емісар" PDF Друк e-mail
Середа, 10 липня 2013, 13:39

Олексій ВолковРадіоведуча Аліна Акуленко запросила письменника Олексія ВОЛКОВА у програму "Добридень" на Перший канал Українського радіо (перший ефір 21 червня 2013 року).

Він - хірург у Тернополі. А ще він – один із найвідоміших майстрів детективного жанру в Україні. Олексій Волков – лікар і письменник в одній особі. Про те, як хірурги стають письменниками в Україні, про те, чи обов’язково бути професійним письменником. (Час звучання 33:30)...

Детальніше...
 
Олексій Волков отримав медаль від Андрія Кокотюхи PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Субота, 15 червня 2013, 11:42

Під час нагородження лауреатів конкурсу «Коронація слова – 2013» відомий український письменник Андрій Кокотюха вручав персональні відзнаки «Золотий пістоль» за кращий гостросюжетний твір.

Медаллю «№ нуль», як висловився Кокотюха, було нагороджено Олексія Волкова за особистий вклад в розвиток гостросюжетної української літератури.

Детальніше...
 
Хірург-детектив Олексій Волков: «Детектив – це жанр, у якому всі гвинтики мусять бути чітко вкручені, різьба в різьбу» PDF Друк e-mail
Написав Атанайя Та   
П'ятниця, 14 червня 2013, 13:44

Олексій ВолковДжерело: Друг читача

Яким чином Олексію Волкову вдається «без відриву від виробництва» писати книги та перемагати у літературних конкурсах – невідомо. Причому той, хто прочитав бодай одну книгу Волкова, назавжди змінює свої уявлення про детектив – адже, крім традиційного захопливого сюжету, волковським детективам притаманні гарна, не спрощена мова і широка палітра художніх засобів. Це справжні літературні твори, після яких планка очікувань читача високо підіймається… Олексій Волков рідко буває в Києві, оскільки працює хірургом у Козівській районній лікарні на Тернопільщині. Але іноді літературні події вимагають його присутності у столиці – як же було змарнувати таку нагоду поспілкуватися з письменником?

– Почнемо з ідіотського запитання: як Ви почали писати?

Детальніше...
 
Олексій Волков в ефірі національного радіо розповідає про роман "Емісар" PDF Друк e-mail
Неділя, 07 квітня 2013, 13:39

Олексій ВолковЖурналіст Іван Рябчій запросив письменника Олексія ВОЛКОВА у програму "Книжковий спалах" на Перший канал Українського радіо (перший ефір 24 березня 2013 року), щоб той розповів про новий роман "Емісар".

Якщо хочете почути з "перших рук" як пишеться детектив, який зв'язок між роботою хірурга та написанням детективів, чому детектив не є розважальною літературою? Тоді слухайте уривок з передачі (час звучання 5:36)...

 

 

Детальніше...
 
"Детектив – це продукт для інтелектуальної аудиторії" – письменник PDF Друк e-mail
Написав Юлія РУДЕНКО   
Субота, 09 березня 2013, 18:53

Олексій Волков, Книгарня Є, Київ, 06.03.13. Фото: Юлія РуденкоДжерело: gazeta.ua

Український лікар, письменник, майстер детективного жанру Олексій Волков вважає, що детективи в Україні не мають цільової аудиторії і ситуація є досить песимістичною. Про це він розповів на літературному круглому столі, що відбувся в Києві.

"Я насмілюсь звести детектив у найдосконаліший літературний жанр, адже у ньому присутні, крім психології, історії, філософії та живопису ще й логіка, математика й архітектура. І лише в цьому літературному жанрі все має строгі форми", – зазначив письменник.

Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 1 2 Наступна > Кінець >>

Сторінка 1 з 2