Нора-Друк, незалежне видавництво сучасної літератури

Украина онлайн

МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов

Банер
видання
Горст Йорн Лієр. Слідство в мережі PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Середа, 28 червня 2023, 08:13

Горст Йорн Лієр
Слідство в мережі.
Роман / Йорн Лієр Горст ; пер. з норвезької Н. Іваничук. — Київ : Нора-Друк, 2023. — 400 с. — серія «Морок».
ISBN 978-966-688-107-9. Тверда обкладинка.

Поліція отримує повідомлення, що на узбіччі вже кілька тижнів стоїть покинуте авто, майже заметене снігом. Коли його відкривають, усередині знаходять дещо таке, що викликає здивування. Водночас з інспектором Вільямом Вістінґом зв’язується лідерка онлайнової групи, яка займається неформальним розкриттям справи про вбивство: смерть австралійської туристки Рубі Томпсон. Одна з найактивніших учасниць групи, Астрія, родом з Норвегії, оголошує, що наближається до розгадки таємниці, і раптово зникає з мережі. Вістінґ неохоче долучається до аматорського розслідування, але невдовзі цілком поринає у справу, де багато зв’язків і підказок, але їхня природа невизначена.

Перша книжка нової трилогії про Вільяма Вістінґа занурює читача в напружене полювання на вбивцю із застосуванням сучасних технологій.

Дизайн обкладинки: Іван Дубровський.

Читати початок роману…

Обкладинка великого розміру https://nora-druk.com/images/stories/cover23/horstslidstvo.jpg

Горст Йорн Лієр. Слідство в мережі

 

Детальніше...
 
Чайковська Наталія. Три обіцянки PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Понеділок, 22 травня 2023, 00:00

Чайковська Наталія
Три обіцянки.
Роман / Наталія Чайковська. — Київ : Нора-Друк, 2023. — 384 с.
ISBN 978-966-688-109-3

Київ, 1938 рік. Над світом зависло передчуття великої війни, а в Радянському Союзі настали часи жорстоких репресій. За щонайменшу підозру у нелояльності сталінському режимові людей забирають і розстрілюють, а членів їхніх сімей відправляють у табори.
Марина — киянка, її чоловіка розстріляли за доносом співробітника, а вона сама опинилася в нелюдських умовах у далекому Казахстані в Акмолінському таборі для дружин зрадників батьківщини. Табір розташований у степу, взимку бранки мерзнуть, а влітку задихаються від спеки і потерпають від піщаних вітрів. Вони працюють на примусових роботах — по коліна у воді заготовляють очерет, з якого потім формують саманну цеглу.
Саме там Марина пізнає як важку працю, звірства та зґвалтування, так і дружбу, людяність і надію. Вона то припинятиме боротися, опускатиме руки, а то з новою силою хапатиметься за життя. І настане день, коли Марина доживе до звільнення і спробує виконати свої обіцянки, які дала дорогим їй людям.
Під час написання твору авторка спиралася на історичні джерела, правдиво відобразила побут і життя жінок у таборі. «Три обіцянки» — це роман не тільки про страшні випробування, а й про життя всупереч планам радянських вождів.

Художниця: Олена Шум.
Оригінал-макет обкладинки: Юрій Волгін.

Читати початок роману…

Обкладинка великого розміру https://nora-druk.com/images/stories/cover23/3_obicyanki_1600.jpg

Чайковська Наталія. Три обіцянки

 

 

Детальніше...
 
Образ Богдан (Боб). Львів–Ліон. Інстаграм. PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Понеділок, 17 квітня 2023, 07:51

Образ Богдан (Боб)
Львів–Ліон. Інстаграм.
Роман / Богдан (Боб) Образ. — Київ : Нора-Друк, 2023. — 294 с.
ISBN 978-966-688-102-4. Палітурка.

Львів і Ліон ― дуже різні міста, які водночас мають багато спільного. Ця книжка є своєрідним путівником, що передає атмосферу кожного з них, а дві сюжетні лінії майстерно вписані в історію міст і країн.

Лаура ― «інстаграмозалежна», все життя розплановує так, щоб робити нові дописи у соцмережі. Для неї більше важать реакції-вподобайки фоловерів, аніж взаємини з близькими людьми. Оля теж має профіль в інстаграмі, проте публікує світлини і дописи, які важ-ливі для неї, і їй байдуже, як зреагують інші. Профіль Лаури ідеалізує життя, викривлює сприйняття реальності, а профіль Олі показує світ без фільтрів. Якось хлопець Лаури випадково побачив сторінку Олі й відчув, що його вабить ця дивна дівчина. Але він ― у Франції, в Ліоні, а вона ― в Україні, у Львові. Хлопець купує квиток в Україну і відкриває для себе Львів, де колись давно почалася заплутана історія його родини.

Художник: Вікторія Михайлова. Оригінал-макет обкладинки: Юрій Волгін.

Читати початок роману…

Обкладинка великого розміру https://nora-druk.com/images/stories/cover23/lvivlioncov1600.jpg

Образ Богдан (Боб). Львів–Ліон. Інстаграм.

 

Детальніше...
 
Гардинг Робін. Ідеальна родина PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Субота, 01 квітня 2023, 07:42

Гардинг Р.
Ідеальна родина
: Роман / Робін Гардинг ; пер. з англ. Наталі Тисовської. — К. : Нора-Друк, 2023. — 352 с.
ISBN 978-966-688-105-5. Тверда обкладинка.

Адлерам заздрять усі сусіди: гарна й успішна пара виростила чудових дітей і мешкає в чарівному будинку. Але одного дня вони, прокинувшись, виявляють, що хтось закидав їм ґанок яйцями. Це дитячі жарти, вирішують вони, проте коли на газон їм жбурляють димову шашку, а потім ріжуть шини в автівці, родина починає хвилюватися. Поліція не сприймає ці атаки всерйоз, запевняючи, що то — розваги знуджених підлітків. А напади тим часом наростають, і з кожним новим витком насильства росте і страх. Адже в родині Адлерів усі мають таємниці, а таємниці можуть бути дуже небезпечними… Новий бестселер канадської письменниці Робін Гардинг — це захопливий, повний несподіваних поворотів психологічний трилер про те, що часом ховається за бездоганним фасадом ідеальної родини.

Читати початок роману…

Обкладинка великого розміру https://nora-druk.com/images/stories/cover23/idealna-rodyna-1600.jpg

Тарагуд Роберт. Марловський кримінальний клуб

 

Детальніше...
 
Їлмаз Кемаль. Елефтерія зі Стамбула PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
П'ятниця, 03 березня 2023, 18:24

Їлмаз Кемаль
Елефтерія зі Стамбула
. Роман / Кемаль Їлмаз ; пер. з турец. Людмила Глава. — Київ : Нора-Друк, 2023. —192 с.
ISBN 978-966-688-096-6. (Палітурка)

Мало кому випадає пережити таке велике кохання, про яке оповідатимуть із покоління в покоління, яке перетвориться на легенду. Але що станеться, якщо покохають одне одного турок і грекиня у такому величному та багатому на історію місті, як Стамбул, ніби створеному для того, щоб у ньому закохувались?

Історія Елефтерії зі Стамбула — це історія кохання, яка розпочалася до трагічних подій 6-7 вересня 1955 року і це кохання не згасло після того, як було перегорнуто сторінку, на якій закарбовано жахіття тих вересневих днів.

Кемаль Їлмаз вражає поціновувачів літератури своїми оповідями. А історія Елефтерії зі Стамбула ще раз підтверджує силу його слова та майстерність пера.

Читати початок книжки…

Обкладинка: Олена Шум.

Обкладинка великого розміру https://nora-druk.com/images/stories/cover23/elefteria_v-01.jpg

Їлмаз Кемаль. Елефтерія зі Стамбула

 

Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Сторінка 3 з 35