Нора-Друк, незалежне видавництво сучасної літератури

Анна ШЕВЧЕНКО

Анна ШевченкоАнна Шевченко британська письменниця українського походження. Народилася в Києві, закінчила з відзнакою Київський національний університет ім. Тараса Шевченка. Має ступінь магістра філософії Кембриджського університету з міжкультурних відносин та конфліктів. Автор численних публікацій та книг. В її доробку два літературні твори: світовий бестселер «Спадок» («Bequest») та «Гра» («The Game»).

Анна Шевченко засновник і генеральний директор консалтингової компанії 3CN, що спеціалізується в крос-культурному управлінні ризиками та вирішенні конфліктів. Вона постійний експерт в багатьох ЗМІ по всьому світу. Володіє сімома мовами і має досвід роботи в 32 країнах. Перекладач чотирьох Британських Прем'єр-міністрів та радник з міжкультурних питань для двох з них. Експерт з політичного примирення та конфліктів Британської Урядової миротворчої організації (British Government Stabilisation Unit).

Украина онлайн

МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов

Анна Шевченко з Лесею Ворониною на Радіо Культура 02.09.14 PDF Друк e-mail
Четвер, 25 вересня 2014, 08:50

Мер Львова Садовий та Анна Шевченко. Форум видавців - 2014Запис ефіру 02.09.14 передачі "Знакова постать" (ведуча Леся Воронина, Радіо "Культура") з британською письменницею Анною Шевченко. Розмова йшла про роман "Спадок", родину письменниці, британську систему освіти та багато що інше.

Download Embed Embed this video on your site