Нора-Друк, незалежне видавництво сучасної літератури

ДО УВАГИ АВТОРІВ

До розгляду НЕ ПРИЙМАЮТЬСЯ рукописи: поезії, збірок оповідань, фантастики/фентезі, містики, книжок для дітей.
Рукописи (ВИКЛЮЧНО УКРАЇНСЬКОЮ МОВОЮ) надсилати разом з інформацією про автора і твір (ПІБ автора, освіта, досвід, жанр твору, короткий синопсис або анотація твору) електронною поштою на адресу rukopys@gmail.com
Рукописи не рецензуються

Якщо впродовж трьох місяців від дати відправки рукопису видавництво не звернулося до Вас стосовно підписання угоди на видання, це означає, що твір до видання НЕ ПРИЙМАЄТЬСЯ! Автор може звернутися у видавництво за довідками щодо отримання твору за тел.: +38044 4590944.
Видавництво не несе відповідальності за роботу фільтрів «анти спам», що встановлені на поштовому сервері. Порадник з авторського права.

Украина онлайн

МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов

Чапай Артем. Червона Зона PDF Друк e-mail
Вівторок, 01 липня 2014, 19:12

Чапай Артем. Червона ЗонаЧапай Артем. Червона Зона. Роман. К.: Нора-Друк, 2014. - 304 с. Серія: Читацький клуб. Тверда обкладинка.
ISBN 978-617-688-016-5.
Видання друге. 2015
ISBN 978-966-8659-57-7.

Головний герой роману – молодий журналіст Антон Ципердюк, який живе у світі, поділеному на багаті безпечні “зелені зони” й бідні незахищені “червоні”. Випадково вчинивши злочин, Антон вимушений тікати на територію червоної зони, якої боїться й уявлення про яку має лише зі ЗМІ. Налаштований на найгірше, він саме в цьому середовищі людей, які мають репутацію лузерів, знаходить найкращих друзів і кохану.

Дія роману відбувається в Києві недалекого майбутнього, проте більшість описаних речей характерні для сучасної України. У книзі ці проблеми доведені до нового рівня: погані дороги стають дедалі гіршими, будинки перетворюються на багатоповерхові слами, власники крутих електронних гаджетів стикаються з браком чистої води. Антон із новими друзями бореться проти забудовників, що виселяють людей із домівок під приводом “розвитку” міста. Він стикається з тортурами в так званих правоохоронних органах. Людей ділять на перший і другий сорт, і між ними виростає стіна, котру охороняють озброєні найманці. Усе це – в суспільстві, що називає себе демократичним.

“Червона зона” – гостросюжетний роман, в якому автор використовує власний досвід виживання та соціальної боротьби.

Рецензії: "Це той самий романтик, дещо наївний, дещо слабодухий і напрочуд відвертий"
"Червона Зона - прийдешнє чи теперішнє?"
Прорватися у «Червону зону»: соцфантастика від Чапая
"Червона зона": по той бік добра і зла
Зона тривоги нашої: рецензія на "Червону зону" Чапая

Чапай Артем. Червона Зона

КУПИТИ: yakaboo.ua, Книгарня Є, Всі книги. КУПИТИ ЕЛЕКТРОННУ КНИГУ: bookland.com

Читати уривок