Нора-Друк, незалежне видавництво сучасної літератури

Украина онлайн

МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов

Банер
Презентація книжки «КІНО НА ПАПЕРІ» на Хрещатику в «Букві» PDF Друк e-mail
Неділя, 13 березня 2016, 20:30

Запрошуємо 16 березня 2016 р. на презентацію нової книжки «КІНО НА ПАПЕРІ» в книгарню «Буква» на Хрещатику!

Це видання – унікальна збірка трьох творів однієї з найвідоміших українських письменниць та сценаристок Ірен РОЗДОБУДЬКО. У збірку увійшли: белетристична «методичка» зі сценарної майстерності; найперший варіант спільного з Олесем САНІНИМ сценарію «Садок вишневий…», котрий 2008-го року отримав спецвідзнаку на конкурсі «Коронація слова», а через кілька років став фільмом «Поводир»; і, на завершення, сценарій написаний для Ахтема Сейтаблаєва «Я повернусь!» про кримськотатарську жінку...

Ірен Роздобудько так оцінила збірку: «Якась незвичайна виходить книжка... Дивна, проста і подекуди кумедна. Така, якої у мене ще не було. Можливо, знадобиться не тільки студентам...».

Модератор зустрічі - видавець Микола Кравченко.

Учасники: Ірен Роздобудько, художниця Світлана Фесенко, засновник конкурсу «Коронація слова» Юрій Логуш.

Початок презентації о 19:00. Адреса: Київ, вул. Хрещатик, 13, 2-й поверх (М «Майдан Незалежності»). Вхід вільний.

Додатково
Інформація про авторів

Ірен РОЗДОБУДЬКО
журналістка, сценаристка, автор понад тридцяти книг для дорослих і дітей. Лауреат багатьох конкурсів і премій. Серед найбільш яскравих її успіхів можна назвати отримання перших премій на всеукраїнському конкурсі «Коронація слова» та конкурсі ім. Князя Юрія Долгорукого, а також перемогу в Міжнародному конкурсі дитячої літератури «Портал». У жовтні 2008 р. художній фільм «Ґудзик», знятий за сценарієм Роздобудько, отримав нагороду за кращий сценарій у категорії «Телевізійний фільм / Драма» на XIII Міжнародному телефестивалі в Чорногорії. Ірен Роздобудько автор дев’яти екранізованих сценаріїв, керівник курсу кінодраматургів Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені І. Карпенка-Карого.

Олесь САНІН
Заслужений артист України. Лауреат Державної премії України імені Олександра Довженка. Закінчив Київський державний інститут театрального мистецтва ім. І. Карпенка-Карого, стажувався в Голландії та США. Продюсер, оператор та режисер кількох десятків документальних фільмів та ігрових короткометражних фільмів. Найбільш відомі повнометражні стрічки режисера – «Мамай» та «Поводир».