Нора-Друк, незалежне видавництво сучасної літератури

Украина онлайн

МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов

Банер
Запрошуємо на зустрічі з Ірен РОЗДОБУДЬКО та Артемом ЧАПАЄМ PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Понеділок, 09 листопада 2015, 18:17

Афіша зустрічі з Ірен Роздобудько 10.11.15Запрошуємо цього тижня на такі зустрічі письменників з читачами:

10 листопада, початок 19:00. Авторські читання Ірен Роздобудько в київський книгарні «Буква» на Хрещатику (будинок 13).
Ірен запрошує на власній фейсбук-сторінці: "Кілька слів для тих, хто наважиться витратити [на наше спілкування] свій дорогоцінний час. Отже. Захід буде ЛІТЕРАТУРНО-МУЗИЧНИЙ: я спробую (обіцяю – не нудно) прочитати уривки, які ляжуть на душу, а Ігор Жук підхопить їх піснею. Скоро ми (ненадовго!) покинемо Україну і тому хотілося б аби прийшли наші дорогі друзі, щоби обійняти їх (хоча я оптиміст щодо падіння літаків), мої чудові ЧИТАЧІ -- ті, з якими ми дихаємо в унісон. І щоби було -- без пафосу, але тепло і по-справжньому. В ці часи. В ці часи..."

11 листопада
10:00 Зустріч з Артемом Чапаєм в Інституті філології та журналістики (Луцьк, вул. Винниченка, 30-а)
16:00 Видавництво «НОРА-ДРУК» та Волинська обласна бібліотека для юнацтва (Луцьк, проспект Волі, 2) запрошують на презентацію нової книги Артема Чапая «Понаїхали». Захід проходитиме в форматі відкритого спілкування автора з читачами
18:30 - Презентація роману «Понаїхали» Артема Чапая в Книгарні «Є» (Луцьк, вул. Лесі Українки, 30)

12 листопада
12:00 Зустріч зі студентами та презентація роману «Понаїхали». Артем Чапай в Острозькій Академії (м. Острог, вул. Семінарська, 2)
16:00 - Презентація роману «Понаїхали» за участі автора в РМАН України (м. Рівне, вул. Симона Петлюри, 17).

Чапай та діти

Артем Чапай - письменник і журналіст, автор книг "Подорож із Мамайотою в пошуках України" та "Червона зона", обидві з яких потрапляли до п’ятірки кращих книг року за версією ВВС. Крім того, нещодавно у нього вийшла спільна з Катериною Сергацковою книга репортажів про війну на Донбасі "Війна на три букви". Книга "Понаїхали" - роман водночас про українських мігрантів за кордоном та про мігрантів, які приїздять до України. Це художній твір, який, однак, став результатом тривалого дослідження. Зокрема, автор півроку працював у США та три місяці досліджував життя заробітчан в Італії. «Понаїхали» є першою частиною розпочатої Артемом Чапаєм трилогії про Білий Сад.